Gastouder / oppas aan huis voor gezinnen uit Drachten e.o.

Ervaren en betrokken oppas aan huis beschikbaar.


Beschikbaar : diverse dagen (voor de actuele beschikbaarheid graag even contact opnemen)
Opleiding : SPW4 Kinderopvang, EHBO 
Rijbewijs, auto:ja
Werkervaring : Dagopvang, Onderwijsassistente en als Gastouder
Werkveld : ruime cirkel rondom Drachten (Leeuwarden, Opeinde, Burgum, Hurdegaryp, Drachten, Beetsterzwaag, Gorredijk, Heerenveen etc.)

Dag ouders,

Ik ben Martine, 29 jaar. Mijn passie voor het werken met kinderen ontstond al lang geleden, daarom ben een studie in die richting gaan volgen.
 
Het liefst zou ik weer aan de slag willen in het gebied waar ik mij het  fijnst in voel : het zorgen voor kinderen! Daarom ben ik momenteel opzoek naar een nieuw gezin waarvoor ik de opvang kan doen. Het werken met kinderen vind  ik geweldig, omdat de juiste begeleiding ervoor kan zorgen dat je “uit het kind haalt wat er in zit”, dat kinderen gemotiveerd en enthousiast  in het leven staan en zich optimaal ontwikkelen. Ik ben graag creatief met de kinderen bezig en speel en knutsel graag met ze, of ga met ze op  onderzoek uit. Kinderen zijn van nature nieuwsgierig, op hun eigen
manier, en het is de kunst daarbij aan te sluiten. Door te luisteren naar hen maar ook door dingen aan te bieden, kun je de kinderen de kans geven te laten zien waar hun interesses en talenten liggen. De veilige thuissituatie van een kind is de optimale omgeving is om hiermee bezig  te zijn – als kinderen zich plezierig en veilig voelen, ontwikkelen ze zich tenslotte het best!

Interesse? Dan hoor ik het graag!

Hartelijke groet, Martine

Neem contact op