Gastouder / Oppas aan huis in Drachten, Beetsterzwaag, Heerenveen

Nanny of gastouder aan huis gezocht in Drachten?


Nanny, oppas aan huis in Drachten per direct beschikbaar!
Beschikbaar: maandag tot en met zaterdag
Opleiding: MBO niveau 4 + EHBO gericht op kinderen
Werkervaring: ik heb mijn werkervaring opgedaan tijdens mijn opleiding en bij verschillende peuterspeelzalen/kdv in Drachten. Ook door het oppassen bij diverse gezinnen.
Werkveld: Drachten en omgeving


Hallo! Mijn naam is Ylva en sinds een paar maanden woon ik samen met mijn vriend in Drachten in de wijk De Folgeren.
In 2008 heb ik mijn MBO diploma gehaald voor de kinderopvang. Het werken met kinderen maakt mij echt gelukkig. Daarom heb ik ervoor gekozen om nu aan de slag te gaan als gastouder aan huis in Drachten of de omgeving van Drachten. Werken met kinderen is altijd een passie van mij geweest.Ik heb op dit moment al bij 3 verschillende gezinnen gewerkt. (referenties zijn beschikbaar)

Lekker een spelletje doen, buiten spelen en knutselen zijn een paar activiteiten, die ik graag met kinderen doe. Ook wil ik kinderen graag stimuleren bij hun zelfredzaamheid, daarom laat ik ze ook zelf dingen doen en ondersteun ik ze waar nodig. Huishoudelijke taken zijn voor mij geen probleem.

Ik vind het belangrijk dat de kinderen met respect worden behandeld, en zo ga ik ook met de kinderen om.

Zoekt een gastouder of oppas aan huis in Drachten of omgeving? Neem dan contact op met Gastouder en Nanny-service Mamaloe. Dan kan er altijd een vrijblijvende kennismaking gepland worden!

Mocht u interesse of vragen hebben, dan hoor ik graag van u!

Groet, Ylva
Nanny aan huis uit Drachten

# gastouder aan huis, nanny-opvang Drachten, Nanny Heerenveen, nanny aan huis Leeuwarden, oppas aan huis voor gezinnen uit Friesland.

Neem contact op