Gastouder aan huis in Drachten gezocht?

Oppas aan huis gezocht in Drachten, Leeuwarden, Heerenveen of omgeving?


Beschikbaar: diverse dagen (voor de actuele beschikbaarheid graag even contact opnemen)
Opleiding: MBO onderwijsassisent niv 4. + EHBO gericht op kinderen, deze wordt jaarlijks herhaald.
Werkervaring: 4 jaar
Auto/rijbewijs: ja beide
Gastouder werkt in Drachten, Heerenveen, Leeuwarden en omgeving, o.a. in Ureterp, Frieschepalen, Boornbergum, Opeinde, Beetsterzwaag en Bakkeveen.

Dag ouders,

Mijn naam is Hannah, 32 jaar en ik woon in Drachten. In 2010 heb ik mijn diploma’s voor gastouder opvang gehaald.

Sinds 2012 heb ik besloten om volledig mijn passie voor kinderen te volgen, daarom werk ik nu fulltime als gastouder aan huis bij gezinnen uit Drachten, Leeuwarden, Heerenveen of omgeving. Op dit moment ben ik  werkzaam in Beetsterzwaag bij een gezin. Dit stopt bijna in verband met naar schoolgaande kinderen.

Ik doe de opvang bij u thuis, het voordeel is dat kinderen in hun thuis omgeving blijven. Ik probeer er alle dagen weer een feest van te maken, van koekjes bakken tot bijvoorbeeld sneeuwpop maken ( in de winter). Dus ik zoek een leuk, vlot en creatief gezin. Die ik leuke opvangdagen kan bieden. Ik hoor graag van u!

U kunt voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking contact opnemen met Gastouder en Nanny-service Mamaloe te Drachten.

Hartelijke groet, Hannah

# gastouder aan huis, nanny-opvang Drachten, Nanny Heerenveen, nanny aan huis Leeuwarden, oppas aan huis voor gezinnen uit Friesland.

Neem contact op