Gastouder aan huis zet zich met enthousiasme in!

Professionele oppas aan huis uit Drachten komt bij u thuis om uw kinderen op te vangen.


Opleiding: HBO Pedagogiek en EHBO gericht op kinderen
Beschikbaar: diverse dagen in overleg
Ervaring: ja o.a op peuterspeelzaal, kdv en bij andere gezinnen.

Dag vraagouder,

Mijn naam is Yvette en ik ben 29 jaar.Als moeder van twee kinderen heb ik ervaren hoe belangrijk het is dat je weet en voelt dat jouw kind in een prettige, vertrouwde en uitdagende omgeving is. Het kostbaarste op aarde geef je uit handen aan de gastouder. In de opleiding pedagogiek heb ik veel pedagogische kennis en ervaring opgedaan. Daarnaast heb ik een half jaar stage gelopen op een kinderdagverblijf en ben ik sinds februari 2016 werkzaam op een peuterspeelzaal. Ik vind het werken met kinderen geweldig!

Ik ben rustig, open, voorspelbaar, consequent en creatief. Ik vind het leuk om naar buiten te gaan om te wandelen, te fietsen of om bijvoorbeeld bladeren te zoeken waar we vervolgens mee gaan knutselen. Ik probeer de activiteiten af te wisselen met rustmomenten zodat er een  balans ontstaat voor de kinderen. 

Ik ben iemand die voor langere tijd voor een gezin wil gaan, zodat de kinderen niet steeds van gastouder hoeven wisselen. Ik weet hoe belangrijk een vaste gastouder is voor de kinderen.  Ik rook niet en ik ben reeds 10 jaar in het bezit van een rijbewijs en auto. Lichte huishoudelijke taken zijn geen enkel probleem.

Met vriendelijke groet,


Yvette
Nanny aan huis voor gezinnen in Friesland

# Gastouder aan huis Drachten, Nanny aan huis Drachten, Kinderopvang aan huis Drachten, Oppas aan huis Drachten.

Neem contact op