Oppas aan huis gezocht in Heerenveen, Drachten, Gorredijk of omgeving?

Oppas aan huis per direct beschikbaar!


Beschikbaarheid: Per direct, op maandag/dinsdag/woensdag/donderdag/vrijdag (weekenden en avonden in overleg)
Opleiding: Sociaal agogisch werk niveau 4 en kinder-EHBO diploma
Werkervaring: Oppaswerk, stages tijdens mijn opleiding, werk als gastouder
Werkveld: Drachten, Heerenveen, Gorredijk, Oosterwolde, Leeuwarden en omgeving
EHBO diploma: Ja
Auto/rijbewijs: Ja, beide

Mijn naam is Alsey, ik ben 24 jaar oud en woon in Drachten. Ik heb een MBO diploma, op niveau 4 gehaad end aarnaast heb ik mijn kinder EHBO diploma gehaald. Ook ben ik in het bezit van een rijbewijs en een eigen auto.

In dit werkveld heb ik al veel ervaring. Vanaf mijn veertiende pas ik op, bij familie, buren en kennissen. De leeftijden van deze kinderen variëren van één tot elf jaar oud. Daarnaast heb ik tijdens mijn opleiding veel stage gelopen, op een buitenschoolse opvang, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. Inmiddels ben ik alweer een aantal jaren aan het werk als gastouder.
Ik vind het belangrijk dat kinderen zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen in een veilige en gezellige leefomgeving. Door naar de kinderen te luisteren en te kijken wat het kind nodig heeft, wil ik er voor zorgen dat het kind zich veilig voelt bij mij. Ook vind ik het belangrijk om activiteiten te ondernemen met de kinderen. Deze activiteiten kunnen variëren van knutselactiviteiten, buiten spelen, spelletjes doen of een uitstapje maken. Daarnaast doe ik ook graag wat huishoudelijke klusjes, zodat het huis netjes en opgeruimd is, wanneer u thuis komt van uw werk!

Bent u op zoek naar een spontane, betrouwbare oppas aan huis, en spreekt mijn verhaal u aan? Dan hoor ik dat graag! U kunt contact opnemen met Mamaloe te Drachten.

Hartelijke groet, Alsey
Nanny aan huis uit Drachten

Neem contact op