Enthousiaste oppas aan huis beschikbaar met jaren ervaring.

Betrokken gastouder aan huis voor de omgeving Drachten, Heerenveen, Leeuwarden


Beschikbaar: maandag t/m vrijdag
Werkervaring : Ik ben 4 jaar officieel gastouder. Daarvoor veel ervaringen opgedaan bij kinderopvang centra's en basisscholen. Ik heb via Mamaloe bij een gezin gewerkt, naar tevredenheid :) Referenties zijn eventueel beschikbaar
Opleiding: MBO Zorg en Welzijn + EHBO bij kinderen.
In het bezit van een auto, reizen is voor mij geen probleem.
Werkveld: Drachten, Heerenveen, Leeuwarden, Bakkeveen, de Wilp, Veenhuizen, Norg, Roden, Appelscha en omgeving

Dag ouders,

Mijn naam is Wendy en ik woon in De Wilp.Ik ben nu 4 jaar werkzaam als gastouder bij onwijs leuke gezinnen. Helaas komt aan elk gezin ook weer een eind, bijvoorbeeld doordat de kinderen te oud worden.

Het werken met kinderen is echt mijn ding. Vooral het werken als Gastouder aan huis (Nanny). Ik doe het werk al enkele jaren met heel veel plezier en ethousiasme!

Het is prettig dat de kinderen zich op hun gemak voelen in hun eigen vertrouwde omgeving. Ze kunnen lekker zichzelf zijn en doen waar ze behoefte aan hebben. Dat vind ik voor de kinderen echt geweldig. Speelafspraakjes of sportactiviteiten kunnen gewoon doorgaan.

Ik ben creatief en vind het leuk om dingen te ondernemen. (denk aan wandelen, een uitje naar de kinderboerderij, knutselen, spelletjes spelen)

Huishoudelijke taken vind ik daarnaast geen enkel probleem. 

Wilt u meer weten, ik kom graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek! U kunt contact opnemen met Gastouder- en nannyservice Mamaloe te Drachten.

Hartelijke groet,

Wendy 

Neem contact op