Enthousiaste gastouder aan huis weer beschikbaar!

Nanny beschikbaar voor de omgeving Drachten - Leeuwarden - Heerenveen


Beschikbaar: Diverse dagen, in overleg.
Opleiding: Pedagogisch medewerker niveau 4
Werkervaring: Half jaar als au-pair in Australië, stages in de kinderopvang, peuterspeelzaal en BSO en als gastouder aan huis.
Werkgebied: omgeving van Leeuwarden, Drachten, Sneek, Grou, Akkrum & Heerenveen
Doelgroep: 0 t/m 12 jaar

Hallo!
 
Mijn naam is Marloes, op mijn 16e ben ik begonnen met de MBO opleiding pedagogisch medewerker niveau 4. Hier ben ik in 2015 voor afgestudeerd. Ik heb tijdens deze opleiding verschillende stages gehad, in bijvoorbeeld de kinderopvang, peuterspeelzaal en BSO. Ik heb dus ervaring met kinderen van 0-12 jaar. 

Momenteel werk ik als gastouder aan huis bij een gezin.  Ik ga bij dit gezin wat minder werken omdat moeder ook minder uren gaat werken.
Ook heb ik veel opgepast op de kinderen van mijn buren.

Daarnaast heb ik een half jaar als au-pair in Australië gewerkt. Hier werkte ik met 3 kinderen, van 1, 3 & 5 jaar oud. De werktijden waren ongeveer van 06:00 tot 16:00 of 18:00. Ik ben dus gewend de zorg van kinderen de hele dag op me te nemen.
Ook vind ik het niet erg om licht huishoudelijk werk te doen, dit deed ik namelijk ik Australië ook. Thuis heb ik een hond en 2 katten, ik ben dus gewend aan huisdieren.
 
Voor mij is het belangrijk dat ik de kinderen waar ik op pas een rustige en vertrouwde omgeving kan bieden. Ik vind het super leuk om met kinderen creatief bezig te zijn. Ik heb thuis dan ook een activiteitenmap vol met creatieve ideeën! Ook vind ik het heerlijk om met de kinderen naar buiten te gaan, even een blokje om of naar de speeltuin. Zelf vind ik het erg leuk om te bakken, en dit heb ik met kinderen van mijn stage ook regelmatig gedaan. Dit was een groot succes! Ik heb veel geduld, en ben in bezit van rijbewijs en auto. Ook ben ik in bezit van officieel kinder- EHBO
 
Heeft u nog een vraag voor mij? Ik hoor het graag! U kunt voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking contact opnemen met Gastouder en nanny-service Mamaloe!

Neem contact op