Enthousiaste en sportieve nanny/ gastouder aan huis!

Oppas aan huis gezocht in de omgeving Dokkum, Leeuwarden, Drachten of Heerenveen?


Opzoek naar een leuke en sportieve Nanny? 

Beschikbaar: ma-zat. ( graag even contact opnemen over de actualiteit van de beschikbaarheid)
Opleiding: MBO pedagogisch medewerker niveau 4.
Werkervaring: in de Kinderopvang. Ook heb ik ervaring doormiddel van stage’s in de Kinderopvang, Buitenschoolse opvang en de peuterspeelzaal. 
Cursussen: Kinder EHBO.
Rijbewijs: Ja + eigen auto.
Werkveld: Omgeving Leeuwarden, Drachten en Heerenveen

Dag ouders,
Mijn naam is Nynke, momenteel werk ik als nanny bij 1 gezin in Drachten. Ik ben op zoek naar nog een gezin om daar gastouder aan huis te worden. Via mijn opleding heb ik ook de cursus kinder EHBO gehaald enheb ik onder andere stage gelopen op de peuterspeelzaal, een kinderdagverblijf en BSO. 

Ik heb niet echt een bepaalde doelgroep wat ik specifiek het leukst vind, ieder kind is uniek! Belangrijk vind ik dat het kind zich veilig voelt, daarom kom ik graag bij u oppassen zodat het kind in zijn vertrouwde omgeving kan spelen. Ik ben graag buiten met de kinderen, lekker voetballen, fietsen of wandelen. Zelf ben ik graag actief bezig, maar vind het ook belangrijk dat de kinderen op het juiste moment rust nemen als dit nodig is. Boekje lezen, lekker kleuren of verven aan tafel of gewoon lekker puzzelen. Ook ben ik tweetalig, thuis spreken wij Frysk.  

Zoekt u een lieve, sportieve, geduldige en zorgzame Nanny? Neem dan contact op met Gastouder en Nanny-service Mamaloe, en wie weet zien we elkaar snel!

Nynke
Nanny aan huis voor gezinnen in Friesland

Neem contact op