Ervaren gastouder gezocht voor nanny opvang aan huis?

Nanny beschikbaar voor de omgeving: De Wilp, Drachten, Leek, Marum


Lieve en ervaren nanny uit De Wilp. (Nabij Drachten, Leek, Marum)

Beschikbaarheid: liefst 1 of 2 dagen in overleg. Ook eventueel een keer s avonds.
Opleiding: Gediplomeerd gastouder(Helpende zorg en welzijn bij Landstede Zwolle) EHBO voor kinderen.
Werkervaring:Jaren ervaring o.a. bij de peuterspeelzaal  en ben jaren gastouder geweest bij mij thuis en later nog als gastouder bij een gezin aan huis.
Werkveld: Alles in een straal van 25 km rondom De Wilp. (Drachten, Leek, Marum)
Rijbewijs: ja

Hallo Ouders,

Mijn naam is Trijntje en ben 50 jaar. Ik woon in De Wilp(nabij Marum).

Ik heb zelf twee kinderen waarvan de oudste inmiddels samenwoond met vriendin en kinderen. Mijn dochter woont nog in huis. Mijn vriend zijn dochter heeft ook 3 kinderen die mij oma noemen. Ook ervaring al met kleinkinderen.(haha).

Heb inmiddels dus veel ervaring in het oppassen. Ben jaren gastouder geweest en heb dat met veel plezier gedaan.Eigenlijk paste ik al vanaf mijn 12 de jaar op.

Op dit moment werk ik op een huis kamer in een verzorgingshuis. Hier werk ik inmiddels alweer 15 jaar maar heb maar heel weinig uren(gemiddeld 4 uur per week). Dus zou er graag weer iets bij willen doen.Dit is makkelijk te combineren en kan het op mekaar aanpassen als ik het maar op tijd weet is wel handig.

Ik ben zelf een erg zorgzaam type en ben ook erg sociaal en behulpzaam. Hou van lezen en wandelen met mijn hond. Ben graag bezig. En ben gek met kinderen. Alle leeftijden vind ik leuk.

Structuur vind ikzelf altijd heel belangrijk bij kinderen en dat kinderen zich veilig voelen bij je en zichzelf kunnen zijn.Ga als het even kan graag met ze naar buiten te wandelen of spelen of spelletjes doen enz.

Ik doe het liefst oppas bij U thuis(Nanny). Het voordeel daarvan vind ik dat kinderen in hun eigen omgeving kunnen blijven en ook met hun vriendjes kunnen spelen. Zodat het allemaal zo gewoon mogelijk voor ze blijft.

Ook vind ik het mooi om te zien hoe een kind zich gaat ontwikkelen. welke leeftijd dat ook is. Elke leeftijd heeft wel iets wat een kind weer bijzonder maakt.

Mocht U interesse hebben of kennis willen maken dan hoor ik het graag. U kunt contact opnemen met Mamaloe te Drachten.
Groetjes en wie weet tot gauw.

Trijntje

Neem contact op