Gastouder aan huis, nanny gezocht voor kinderopvang bij u thuis?

Ervaren oppas aan huis, per direct beschikbaar voor nanny- opvang!


Nanny gezocht in de buurt van Kornhorn, Drachten en omstreken?
Beschikbaar: maandag tot en met vrijdag van 7.00 -18.00
Opleiding: MBO, Sociaal Pedagogisch Mederwerker
Werkervaring: 2 jaar kinderopvang, 10 jaar met neefjes en nichtjes
Werkveld: Drachten, Marum, Kornhorn, Ureterp, Surhuisterveen en omstreken
Voor: 0-12 jaar

Beste ouders,

Ik ben Beitske, 26 jaar en woon in Kornhorn. In 2010 heb ik mijn opleiding Sociaal Pedagogisch Mederwerker afgerond. Ik heb toen ruim twee jaar op een kinderdagverblijft gewerkt. (leeftijd 0-12) Het lijkt me geweldig om als nanny aan de slag te kunnen!

Ik ben een trotse tante van 8 neefjes en nichtjes, in de leeftijd van 0-19. Aangezien ik de jongste thuis ben, ben ik een geliefd opppas. Dit doe ik dan ook regelmatig, waar ik dan ook erg van geniet!

Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig en op hun gemak voelen en op eigen tempo ontwikkelen. Natuurlijk vind ik het ook belangrijk dat u, als ouders met een gerust hart weg kunt gaan.

Even met de kinderen naar buiten, lekker spelen of wandelen is wel iets wat ik dagelijks probeer. Verder vind ik het leuk om met de kinderen te knutselen, mocht er bijvoorbeeld iemand jarig zijn, dan maken we daar wat moois voor! Mochten er nog huishoudelijke taken zijn die gedaan moeten worden, geen enkel probleem!

Mocht u nog vragen hebben, dan hoor ik dat graag! Neem contact op met Mamaloe, te Drachten, voor meer informatie of om een kennismaking te plannen.
 

Hartelijke groet, Beitske

Neem contact op