Enthousiaste oppas aan huis beschikbaar voor gezinnen die kinderopvang willen in hun eigen huis.

Lieve, betrokken nanny aan huis is beschikbaar voor oppas bij u thuis in Drachten, Surhuisterveen en omgeving


Diploma: MBO, VVE. EHBO gericht op kinderen
Beschikbaar: diverse dagen, ook flexibele opvang is mogelijk. Weekenden in overleg.

Dag ouders/verzorgers, 

Graag wil ik mij even voorstellen. Mijn naam is Donna en ik woon samen met mijn partner in Surhuisterveen, nabij Drachten. Hier woon ik met veel plezier. Ik ben geboren op 25 augustus 1996.

Ik ben volledig beschikbaar. Ook kan ik in overleg weekends werken. Het uurloon is te bespreken en word in goed overleg vastgelegd. 

De interesse naar de ontwikkeling van kinderen heb ik altijd een boeiend proces gevonden. Toch heb ik op 14 jarige leeftijd voor de horeca gekozen. Hier heb ik ook met veel plezier in gewerkt, maar dit is niet het beroep waar ik oud mee wil worden. Dat is het werken met kinderen! 

Ik ben toen de opleiding pedagogisch medewerker kinderopvang gaan volgen, ik heb een EHBO cursus gedaan, keuzevakken zoals VVE (voor- en vroegschoolse educatie) en Nederlands 3F niveau gevolgd. Ook specialiseer ik me in kinder-EHBO en blijf ik dit bijhouden.

Ik vind het ontwikkel proces van een kind erg fijn om mee te maken. Ik kijk graag naar het kind hoe hij is en wat hij nodig heeft. Hier pas ik graag mijn dagprogramma op aan zodat het kind in zijn eigen veilige omgeving zich maximaal kan ontwikkelen. 

Mocht u nog verdere vragen hebben ben ik bereid om die in een persoonlijk gesprek te beantwoorden. Interesse? Dan kunt op contact opnemen met Gastouder en Nanny- service Mamaloe, te Drachten.
 

Hopelijk tot ziens en een vriendelijke groet,

Donna
Gastouder aan huis

 

# Oppas aan huis Drachten, Surhuisterveen, Nanny, Kinderopvang gezocht, Gastouder gezocht, Thuisopvang, Kinderopvang aan huis # Drachten # Surhuisterveen

Neem contact op