Gastouder aan huis uit de omgeving Drachten kan per direct beginnen met oppassen bij u thuis!

Gastouder aan huis, nanny, oppas aan huis voor de omgeving Drachten, Leeuwarden, Surhuisterveen


Nanny beschikbaar voor de omgeving: Surhuisterveen, Drachten, Groningen, Leeuwarden
Leeuwarden en omgeving.
Beschikbaarheid: maandagochtend, woensdag in overleg, donderdag en vrijdag.
Opleiding: Helpende zorg en welzijn & pedagogisch medewerkster niveau 4.
Werkervaring: ja
Rijbewijs: Ja (beschik over een eigen auto)
Ervaring: Ja bij o.a. een kinderdagverblijf

Dag ouders,

Zoekt u een lieve betrouwbare gastouder aan huis? Wellicht ben ik de gastouder die u zoekt.

Voorstellen: Mijn naam is Martje, ik ben 22 jaar oud. Geboren op 10-02-1995. Ik woon in Harkema. Sinds juni 2017 ben ik in het bezit van mijn diploma pedagogisch medewerkster niveau 4. Sindsdien ook werkervaring opgedaan bij het kinderdagverblijf us boartersplakje in Frieschepalen.

Het werken met kinderen spreekt mij enorm aan. Vind het erg leuk om de dagelijks activiteiten samen met de kinderen uit te voeren. Onder andere: Knutselactiviteiten, uitstapjes maken enzovoort. Het kind, kind laten zijn en zij staan centraal. Vind het erg belangrijk dat je op de wensen en behoeften van de kinderen inspeelt. Aanvoelen wat ze op welk moment nodig hebben. Om dit bij de vraagouder uit te voeren lijkt me erg leuk. De kinderen zijn in hun eigen vertrouwde omgeving. Hier kunnen we activiteiten ondernemen maar ook hun eigen rust momentjes pakken. Huishoudelijke taken sta ik voor open, vind dit geen probleem om dit uit te voeren voor de ouders.

Van kinderen word ik enthousiast en blij!

Mocht u interesse hebben in een zorgzame, lieve en betrouwbare gastouder aan huis? Neem dan contact op met Gastouder en nannyservice Mamaloe.

Hopelijk tot snel!

Met vriendelijke groet,

Martje 

 

# nanny aan huis, gastouder aan huis, oppas aan huis, gastouder, kinderopvang aan huis, thuis opvang Drachten, Leeuwarden, Surhuisterveen

Neem contact op