Gastouder aan huis gezocht voor nanny-opvang bij u thuis?

Oppas aan huis voor de omgeving Drachten, Ureterp, Frieschepalen, Bakkeveen, Marum Surhuisterveen


Beschikbaar: maandag tot en met zaterdag
Opleiding: MBO 
Werkervaring: ik heb mijn werkervaring opgedaan tijdens mijn opleiding, stages en gewerkt bij diverse gezinnen als nanny aan huis.
Werkveld: Drachten en omgeving (Heerenveen, Leeuwarden)
Beschikt over een auto/rijbewijs: ja
Werkveld: Drachten, Ureterp, Frieschepalen, Bakkeveen, Marum Surhuisterveen.

Hallo ouder(s),

Mijn naam is Thalissa 25 jaartjes jong. Sinds kort woon ik samen met mijn vriend in Drachten. Het werken met kinderen geeft mij enorm veel voldoening en energie. Ik ben per pirect op zoek naar een nieuw oppas-adres/ gezin.

Ik heb veel geduld, zoek naar oplossingen en bied structuur. Vooral structuur vind ik erg belangrijk bij kinderen.. Ik kijk veel naar wat de kinderen nodig hebben, hierbij denk ik bijvoorbeeld aan buitenactiviteiten voor de lichamelijke ontwikkeling, spelend leren en zelfredzaamheid. Ik beschik over een auto, hierdoor kan ik ook met de kinderen ergens naartoe. Gezelligheid en een veilige omgeving zodat de kinderen een leuke tijd hebben is mijn streefpunt.  Overige taken zoals huishouden, boodschappen etc. zijn voor mij geen probleem. 

Zoekt een gastouder of oppas aan huis in Drachten of omgeving? Mocht u interesse of vragen hebben, dan hoor ik graag van u! U kunt contact opnemen met Mamaloe te Drachten, zij informeren u over u graag verder en plannen een kennismaking met u in.

Lieve groet, Thalissa

Neem contact op