Ervaren en betrokken gastouder aan huis beschikbaar.

U zoekt een betrouwbare en betrokken oppas aan huis in Drachten?


Beschikbaar als: Nanny, gastouder aan huis uit Drachten
Beschikbaar op: Maandag t/m vrijdag
Werkervaring: sinds 2009
Rijbewijs: ja en in bezit van auto
Werkveld: Drachten e.o.
In bezit van EHBO-diploma

Beste ouders,

Graag stel ik me aan u voor. Mijn naam is Julia, ik ben getrouwd en heb een dochter van 19 jaar, die niet meer thuiswonend is.
Vanaf 2009 ben ik 5 jaar lang gastouder geweest en heb ik met veel plezier kinderen in mijn eigen huis opgevangen. Daarna heb ik een aantal jaar in de zorg gewerkt, maar ben sinds vorig jaar weer als gastouder aan huis / Nanny gaan werken omdat dit toch is waar mijn hart ligt.

Werken met kinderen vind ik leuk omdat ze zo puur en eerlijk zijn. Het is voor mij een leuke uitdaging om activiteiten uit te zoeken die aansluiten bij hun belevingswereld. Vaak resulteert dit in het maken van knutselwerkjes of er lekker op uitgaan in de natuur of buiten spelen.

Wat ik verder belangrijk vind is om uw kind zoveel mogelijk veiligheid en geborgenheid te bieden, o.a. door middel van structuur en een vast dagritme.Wilt u meer weten dan kunt u gerust contact met me opnemen. Mail of bel voor meer informatie naar Gastouderservice Mamaloe te Drachten.

Hartelijke groet Julia

 

# Oppas aan huis Drachten, Gastouder aan huis Drachten, Gastouder Drachten. Nanny aan huis Drachten, Kinderopvang aan huis in  Drachten.

Neem contact op