Gastouder aan huis gezocht?

Nanny beschikbaar voor de omgeving Drachten, Veenwouden, Burgum, Surhuisterveen.


Gastouder aan huis, per direct beschikbaar.
Werkveld: Drachten, Veenwouden, Burgum, Surhuisterveen en omgeving
Diploma: MBO 4, EHBO
Ervaring: ja
Auto: Ja
Beschikbaarheid: flexibel op maandag t/m zaterdag

Hallo ouders/verzorgers!

Mijn naam is Bauwina en ik ben 22 jaar. Ik heb een dochtertje van 1.5 jaar en woon in Veenwouden.Ik heb de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerkster niveau 4 met succes afgerond. Daarnaast heb ik kinderehbo voor kinderen tot 12 jaar. Ik vind het werken met kinderen geweldig, het geeft mij energie!

Sinds januari 2016 ben ik actief als gastouder aan huis. Ik kom (eventueel samen met mijn dochtertje) bij u thuis, en maak er onvergetelijke dagen van met uw kinderen! Ik vind het belangrijk dat de kinderen structuur in de dag hebben en veel buiten spelen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er een vertrouwensband is tussen de gastouder en het kind. Ik ben een ondernemende nanny die actief dingen met de kinderen onderneemt.

Ik ben flexibel inzetbaar van 's ochtends 07.00 uur tot 's avonds 21.00uur, rondom 8 km vanaf Veenwouden. Voor afstanden verder dan 8 km, ben ik beschikbaar van 07.00 uur tot 19.00 uur.

Ik verleen 6 dagen in de week oppas aan huis. Van maandag t/m zaterdag. Ik ben in het bezit van een auto en rijbewijs.

Heeft u interesse in een kennismaking, of wilt u meer informatie? Neem contact op met Mamaloe. Ik kom mij graag vrijblijvend aan u en uw kinderen voorstellen.

Met vriendelijke groet, Bauwina

Neem contact op