Gastouder aan huis, nanny gezocht in Drachten?

Gastouder aan huis voor gezinnen in Drachten en de omgeving van Drachten.


Gastouder aan huis voor gezinnen in Drachten en de omgeving van Drachten.
Beschikbaar: Vanaf de zomervakantie, maandag t/m zondag.
Opleiding: Gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4
Ervaring: +/- 7 jaar (Met kinderen van 0-13 jaar)
Rijbewijs: Ja
EHBO: Ja, vanaf de zomervakantie
Taal: Nederlands en ik versta Fries.
Werkveld: Drachten en een grote straal om Drachten heen.

Hallo lieve ouders,

Mijn naam is Anna Marleen. Momenteel zit ik in het laatste jaar van de opleiding voor gespecialiceerd pedagogisch medewerker niveau 4. In Juni ben ik klaar. Tijdens mijn opleiding heb ik veel verschillende stage´s gehad in de kinderopvang (babygroep, peutergroep, peuterspeelzaal en BSO). Ook heb ik ongeveer 7 jaar ervaring met oppassen op kinderen van verschillende leeftijden.

De Gordon-methode spreekt mij heel erg aan. Verder heb ik een gezonde leefstijl en rook ik niet.

Ik vind het werken met kinderen erg leuk om te doen en geniet van de ontwikkelingen van een kind. Waar nodig help ik ze ook hier bij. Ik heb veel geduld en vind respect naar het kind erg belangrijk. Leuke activiteiten ondernemen met de kinderen doe ik heel erg graag.Verder ben ik dol op buiten en vind elke dag even naar buiten gaan ook erg belangrijk. Even naar de speeltuin, de vijver of gewoon een blokje om. Ook binnen ben ik erg creatief en doe ik graag leuke activiteiten, knutselen, bakken of een spelletje. Kinderen hebben vaak veel plezier met mij.

Wat ik ook erg belangrijk vind is dat het kind zich op zijn gemak voelt bij mij. Vertrouwen is het begin van een goede band. Het kind moet weten dat ik altijd voor hem/haar klaar zal staan. Hij/zij staat bij mij altijd op nummer 1!

Ik maak samen met de kinderen van elke dag, een leuke dag.

Naast het verzorgen van de kinderen en leuke activiteiten met ze doen vind ik het geen probleem om licht huishoudelijk werk te doen.

Ook ben ik bezig om mijn rijbewijs te behalen. Binnenkort mag ik afrijden en dan zal ik tegen de tijd dat ik mijn diploma heb, ook een rijbewijs hebben.

Mocht u interesse of nog vragen hebben dan hoor ik dat graag. Neem contact op met Mamaloe te Drachten.

Met vriendelijke groet,

Anna Marleen

Neem contact op