Ervaren gastouder aan huis gezocht in Drachten of omgeving?

Nanny voor opvang bij de ouders thuis in Drachten


Beschikbaar: Diverse dagen in overlegVanaf halverwege september (19 september 2016) wil ik me beschikbaar stellen voor 3 dagen per week. Dagen hangt af van de wens van de ouder(s)/verzorger(s). Hierin ben ik flexibel.
Diploma: MBO, EHBO
Ervaring: ja, ik heb eerder via Mamaloe gewerkt bij een vraaggezin
Rijbewijs: ja

Tijdens mijn vrijwilligerswerkproject in het buitenland heb ik me meer kunnen verdiepen in het werken met buitenlandse jongeren/jeugd en ouderen, wat ik als zeer waardevol heb ervaren!
Echter ben ik erachter gekomen dat ik het werken met jongere kinderen (0-4 en basisschoolleeftijd) heel plezierig werken vind en ook gemist heb. Daarom zou ik het graag weer op willen pakken, en als gastouder aan huis willen werken! 

Ik ben Sietske en kom (en woon) uit Opeinde, Smallingerland. Ben 22 jaar en christelijk. Verder ben ik in het bezit van het auto rijbewijs (niet in het bezit van een auto), Nederlands & Fries sprekend, niet-rokende, EHBO gecertificeerd, ben afgestuurd als Pedagogisch Medewerker te Drachten ROC Friese Poort niv.4, heb ervaring (1 jaar) om als gastouder aan huis te werken waar ik het heel erg fijn werken vond.

Ik ben geïnteresseerd in sport, muziek, fotografie, dansen, dieren, varen en vissen, cultuur,, en nog heel veel meer!!..

Ik zou voorop willen stellen dat ik vind dat de thuisbasis voor jullie/jouw kind(eren) een veilige plek moet zijn waarin ze zichzelf kunnen zijn, er ruimte is voor samen spelen, of tijd om te rusten, activiteiten, buiten zijn in de frisse lucht, of lekker gek doen samen!

Ik ben een spontaan en eerlijk persoon en houd van open communicatie tussen gastouder- en gezin.
Meer over mezelf vertellen (en over jullie te weten komen!) zou ik graag toe willen lichten in een gesprek/kennismaking, neem gerust contact op met Mamaloe te Drachten.

Neem contact op