Gastouder aan huis, nanny gezocht voor thuisopvang in Drachten?

Gastouder aan huis voor de omgeving: Drachten ( Beetsterzwaag, Ureterp, Oudega e.d.) Heerenveen, Joure


Beschikbaarheid: Maandag t/m vrijdag en eventueel de weekenden in overleg. Aangezien ik in de afrondende fase zit van mijn opleiding Maatschappelijke zorg niveau 4, ben ik pas beschikbaar vanaf juni 2016.
Werkomgeving  : Drachten en omgeving ( Beetsterzwaag, Ureterp, Oudega e.d.) Heerenveen, Joure
Opleidingen: Sociaal Pedagogisch Werker niveau 3. En Maatschappelijke zorg persoonlijk begeleider specifieke doelgroep niveau 4 (In het bezit van een rijbewijs en auto.


Beste ouders/verzorgers,

Mijn naam is Daisy en ik ben 26 jaar, woonachtig in Drachten (wijk de Drait). Ik heb de opleiding SPW 3 gevolgd en ben daarna 6,5 jaar werkzaam geweest in de kinderopvang,  hier ook genoeg ervaring met de naschoolse opvang opgedaan (0-12 jaar). Ruim een jaar geleden ben ik verhuist van Heemskerk naar Friesland, heb daarvoor mijn baan in de kinderopvang opgezegd en ben hier in Drachten de opleiding Maatschappelijke zorg gaan volgen, deze opleiding doe ik versneld en hoop eind mei/juni klaar te zijn. Vanaf dan kan ik fulltime aan de slag als nanny/ oppas aan huis.

Mijn hart ligt bij de kinderen, ik heb dit werk altijd met veel passie en plezier gedaan. Het belangrijkste vind ik dat er een goede klik is tussen zowel het kind als met de ouders, want je laat wel je kind(eren) bij iemand achter. Dan is vertrouwen hierbij zeer belangrijk. De kinderen begeleiden en stimuleren in hun ontwikkeling en passende activiteiten aanbieden. Ik hou van creatief bezig zijn, gezellig knutselen, ondernemen, buiten spelen, spelenderwijs leren, lekker gek doen of juist even een rust momentje met een spelletje, alles is mogelijk!

Huishoudelijke taken zijn zeker geen probleem naast er zijn voor de kinderen, want zij staan natuurlijk voorop! Neem gerust contact op met Mamaloe te Drachten, voor een kennismaking of voor meer informatie.


Groetjes Daisy

Neem contact op