Gastouder aan huis / nanny uit Drachten

Betaalbare oppas aan huis gezocht?


Lieve nanny beschikbaar in Drachten en 20 km daar om heen

Beschikbaar: maandag t/m vrijdag, ook weekenden en avonden.
Opleiding: MBO
Ervaring:  +/- 2 jaar
Voor: kinderen 0-12 jaar
Rijbewijs/auto: Ja
Werkveld: Drachten, Leeuwarden, Surhuisterveen, Burgum etc.

Hallo,

Graag stel ik mij even voor. Ik ben Esther en woon in Drachten. Begin dit jaar ben ik geslaagd voor de opleiding helpende zorg en welzijn. Nu ben ik op zoek naar werk en zou graag de zorg voor uw kind/ kinderen willen dragen. Samen met de kinderen activiteiten doen en een speelse dag ondernemen. Verder zijn wat klusjes in huis doen geen probleem, maar de kinderen komen bij mij wel voor de klusjes.

Ook ben ik in het bezit van een rijbewijs en een auto, woont u net buiten Drachten is dat ook geen probleem. Verder kan ik daardoor makkelijk kinderen halen en brengen van en naar school of sport. Ik heb ervaring opgedaan tijdens mijn opleiding, maar ook door het oppasen toen ik jonger was. En nu pas ik af en toe in het weekend op op een jongetje van net 1 jaar. Ook ben ik bekend met de ontwinkelingsfasen van kinderen, om hier op in te spelen.

Ik hoop snel als gastouder aan het werk te kunnen bij u in Drachten of in omliggenden plekken. Bent u nieuwsgierig geworden? Ik kom mij graag aan u voorstellen!

Met vriendelijke groet,

Esther

Neem contact op