Oppas aan huis / nanny in Drachten

Gastouder aan huis gezocht nabij Drachten, Buitenpost?


Werkveld: omgeving Drachten, Buitenpost, Leeuwarden, De Westereen
Beschikbaar op: maandag tm vrijdag.
Opleiding: MBO
Werkervaring: 3 jaar.
Rijbewijs: Ja


Hallo,

Laat ik mij eerst eens even voorstellen, Mijn naam is Grietje (22), ik woon met veel plezier in Zwaagwesteinde/De Westereen. (nabij Kollum en Buitenpost

Hier woon ik samen met mijn man en mijn zoontje, hij is van 17-07-13. Ik ben een geregistreerd gastouder, en ben opzoek naar een leuk gastgezin, waar ik de opvang mag komen verzorgen. Mijn zoontje verblijft op mijn werkdagen/uren bij zijn beppe, maar het moet mogelijk zijn dat hij eventueel een keertje mee kan komen.

Ik heb ervaringen op gedaan bij een gastgezin met 3 kindjes van 0-10. Hier heb ik twee jaar gewerkt als gastouder. In mijn opleidingen heb ik stage's gelopen bij een kinderopvang en peuterspeelzaal. Ik ben in het bezit van een rijbewijs en alle papieren voor gastouder zoals, ehbo, verklaring van goed gedrag en noem het maar op.

Ik vind het belangrijk dat de kinderen hun zelf kunnen zijn, en plezier hebben. Als de kinderen niet naar school hoeven vind ik het leuk om samen dingen te gaan doen, zoals knutselen, tekenen, spelen of lekker buiten spelen zoals naar de speeltuin etc.

Als u meer wilt weten, dan hoor ik het graag. Ik hoop als gastouder aan huis aan het werk te komen bij u in Buitenpost of Drachten!

Groetjes Grietje

Neem contact op