Nanny / oppas aan huis in Drachten, Ureterp, Beetsterzwaag en omgeving

Ervaren gastouder aan huis uit Drachten


Beschikbaar: Ik ben maandag t/m donderdag beschikbaar en in het weekend in overleg.
Opleidingen: SPW3 en onderwijsassistent niveau 4.
Werkervaring: 5 jaar.
Werkveld: Drachten en omgeving.

Hallo ouders,

Mijn naam is Sandra, 31 jaar en ik woon in Drachten samen met mijn vriend. Sinds 2009 werk ik parttime op een kinderdagverblijf en ik zou het leuk vinden om mijn werk te combineren als nanny bij u thuis. Zelf ben ik zorgzaam, creatief, rustig, vrolijk, geduldig en flexibel.

In 2004 en 2005 heb ik mijn beide opleidingen afgerond en behaald. En veel ervaring opgedaan tijdens stages op peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en basisscholen. En ik heb altijd oppasbaantjes gehad.

Het werken met kinderen is altijd mijn passie geweest en dit doe ik ook met veel liefde en plezier.  Zelf vind ik het belangrijk dat ik kinderen structuur kan bieden. En dat ze zich veilig en vertrouwd voelen bij mij.

Het liefst werk ik met kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar maar een oudere broer of zus in het gezin is ook geen probleem. Ik vind het erg leuk om samen met kinderen te knutselen, een spelletje te doen, boekjes voorlezen en lekker wandelen, fietsen of er op uit naar de speeltuin.

Verder ben ik in het bezit van een EHBO diploma en ik heb een rijbewijs.  Licht huishoudelijk werk is voor mij ook geen probleem. Mocht u nog vragen hebben, dan hoor ik dat graag van u!

Wie weet tot ziens!

Neem contact op