Nanny aan huis beschikbaar voor thuisopvang in Drachten, Gorredijk e.o.

Gastouder aan huis gezocht in de omgeving van Drachten of Gorredijk?

Beschikbaar: maandag tot en met vrijdag, overdag.
Opleiding: MBO-VZ IG.

Werkervaring: ik heb mijn werkervaring opgedaan tijdens mijn opleiding (Liutger) bij een peuterspeelzaal in Drachten (Liutger), ook een snuffelstage gedaan door te zorgen voor een op buurtgezin (3 kinderen en een baby van 6 weken), en later in MBO tijd, gezorgd voor gezinnen waarvan de moeder bekkeninstabiliteit hadden. Na behalen diploma, vanaf mijn 20 e 7 jaren werkzaam geweest in de kraamzorg, en bijscholing gevolgd op de verlosafdeling in het ziekenhuis te Drachten en nog enkele dagen op de kraamafdeling. 

Werkveld: Drachten, Gorredijk e.o.

Beste ouders,

Graag neem ik mijzelf mee op reis, in de zorg voor uw kind, of kinderen. Zodoende kunt u met gerust hart van huis zijn. Mijn hart ligt bij het kind en zijn belevingswereld. Mijn wens zou zijn, de zorg af te stemmen op uw wensen, in wat u gewend bent vanuit uw eigen ritme en achtergrond, met daarbij open staan voor elkaars ideeën, een open communicatie, met alertheid voor uw leven en wat daarin kan veranderen. Mij aanpassen aan veranderingen in uw levenssituatie, maakt wel dat er veel mogelijk is om er een mooie periode van te maken wat mij betreft voor langere tijd. 

Wat ik i.i.g. belangrijk vind in de omgang met uw kind, is het bieden van een stuk zorgzaamheid, veiligheid, vertrouwdheid, bescherming met daarnaast, het stimuleren van de ontwikkeling van het kind. Als nanny biedt ik hierin een ruim aanbod in creativiteit, het schenken van liefde en aandacht en vertrouwen. 

Belevingsgericht begeleiden en zorgen, aanvoelen van het kind dat moment op dat dagdeel, doet spelenderwijs de keuzes maken die een dag leuk maken. 

Nu in mijn werk maak ik veel ouders mee, die ik ondersteun bij opvoeding en gedragsproblemen. Hiernaast zoek ik liefst een adres voor langere duur, op werkdagen, liefst hele dagen, maar enkele halve dagen is ook prima.

Als natuurliefhebster, wandel en fiets ik zelf graag. Vanuit dit plezier neem ik graag uw kind mee in de beleving van de natuur. Dit kan zijn, het bos, park of speeltuin, maar ook de kinderboerderij of het hertenkamp. 

Het "zijn" in de buitenlucht, wat je dan spontaan kan beleven maakt het leven speels en aantrekkelijk, en geeft veel mogelijkheden qua ontwikkeling. Seizoensgericht bekeken in de aandacht voor de tijd van het jaar,verbind vanzelf met het doen van spelletjes en knutselactiviteiten die je blijven verbinden met de elementen. 

Zelf opgegroeid met dieren, kan ik prima overweg met o.a. honden, katten, konijn, cavia hamster etc. 

Af en toe eens een boodschapje doen bij de winkel, met een emmertje sop voor mij en het kind een huishoudelijke taak te doen vind ik leuk te doen, ook dit verbind het kind spelenderwijs met de dingen die grote mensen doen :-) en ze al een piepklein beetje vertrouwd te maken met dingen die bij het leven horen, als opruimen, orde en netheid, huiselijke structuur. 

Liefst werk ik op dagen van maandag tot en met vrijdag en ik sta open om op meerdere hele dagen bij uw kind thuis te zijn, enkele halve erbij is ook prima.

Ik kom u en uw kind graag bezoeken, en elkaar beter te leren kennen in een persoonlijke kennismaking.

Vriendelijke groet,

Jacoline

Neem contact op