Gastouder aan huis, nanny gezocht uit Drachten?

Enthousiaste gastouder aan huis beschikbaar uit Drachten. (nanny- opvang)


Gastouder uit Drachten, per direct beschikbaar!
Beschikbaar: maandag tot en met zondag
Werkervaring: 3 jaar, heeft ook eerder als nanny gewerkt bij gezinnen
Wijk/woonplaats: Drachten
Opleiding: MBO PW-4, EHBO gericht op kinderen
Rijbewijs: Ja. In bezit van eigen auto
Leeftijd opvang: 0-12 jaar
Opvanglocatie: Bij vraagouder thuis

Beste papa's en mama's,

Mijn naam is Charlotte en ik woon in Drachten nog bij mijn ouders.Ik heb ervaring op mogen doen tijdens mijn schoolcarrière en door als nanny aan huis te werken. Ik heb 2 keer mijn stage mogen lopen bij een kinderopvang (leeftijd 0-4 jaar) en al ervaring bij meerdere vraag-gezinnen(o.a. ik als oppas aan huis bij een gezin met drie kinderen.)

Ik blijf zeggen dat ik van mijn werk met kinderen houd. Er zijn verschillende redenen waarom ik de keuze heb gemaakt om met kinderen te gaan werken: kinderen komen vol enthousiasme naar je toe om iets te vertellen, ze knuffelen wat met je af enzovoort. Het is geweldig om te zien wat je na jaren kunt bereiken met kinderen. Ik heb voor gastouder gekozen, omdat het zelfstandig werk is met een stuk vrijheid. Ik vind het prachtig om kinderen te steunen en te begeleiden in hun ontwikkeling.

Wat ik belangrijk vind om kinderen mee te geven tijdens de opvang is structuur. Maar naast het bieden van structuur ook met elkaar lachen en grapjes maken. Ook vind ik het belangrijk dat ieder kind zich op zijn eigen tempo mag ontwikkelen en begeleid ik de kinderen met de handen op de rug. Dit wil zeggen dat het kind zijn eigen keuze leert maken en dat ik de taken van het kind niet overneem. Ik laat zoveel mogelijk het kind het zelf doen. Ik help het kind wanneer dit nodig is.

Heeft u interesse? Ik kom mij graag aan u en de kinderen voorstellen! Neem contact op met Mamaloe te Drachten.


Vriendelijke groeten,

Charlotte

Neem contact op