Ervaren gastouder aan huis gezocht?

Nanny omgeving Buitenpost/Kollum, Burgum, Dokkum, Drachten, Leeuwarden, Heerenveen en Surhuisterveen.


Oppas aan huis gezocht in de omgeving Buitenpost/Kollum, Burgum, Dokkum, Drachten, Leeuwarden, Heerenveen en Surhuisterveen?

Beschikbaar: Maandag t/m vrijdag (voor vragen kunt u mij mailen).
Opleiding: HBO Pedagogiek
Werkervaring: Door meerdere stages werkervaring opgedaan.
Werkveld: Omgeving Buitenpost/Kollum, Burgum, Dokkum, Drachten, Leeuwarden, Heerenveen en Surhuisterveen.

Mijn naam is Hiltje, 24 jaar en woonachtig in Twijzelerheide (nabij Leeuwarden, Drachten). In december 2014 heb ik mijn HBO diploma Pedagogiek behaald. Tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan als HBO-pedagoog in het onderwijs. Hierbij heb ik kennis kunnen maken met verschillende methoden voor kinderen individueel en groepsgewijs.

Ik heb bewust gekozen om de opleiding Pedagogiek te volgen, omdat ik mij kan verdiepen in de belevingswereld van een kind. Daardoor kunnen de behoeften en wensen van een kind naar voren komen. Kinderen geven mij positieve energie en een dankbaar gevoel.

Het is belangrijk om goed contact te onderhouden met de ouders. Ik wil weten wat voor structuur de ouders geven aan de kinderen. Door dit te weten kan ik het dagritme bevorderen voor de kinderen. Buiten de communicatie om vind ik het belangrijk om consequent te zijn ten opzichte van de kinderen en ze een luisterend oor te bieden. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ik ze een veilige leefomgeving kan schenken. Dit doe ik door in gesprek te gaan met de kinderen en door leuke activiteiten aan te bieden.

Ik ben in bezit van een auto en de reistijd is in overleg mogelijk.

Dus bent u op zoek naar een oppas aan huis in Buitenpost/Kollum, Burgum, Dokkum, Drachten, Leeuwarden, Heerenveen, Surhuisterveen of omgeving? Dan hoor ik het graag!

Hartelijke groet,

Hiltje

Neem contact op