Gastouder aan huis beschikbaar voor thuisopvang

Enthousiaste oppas aan huis voor gezinnen in Friesland!


Ervaren gastouder aan huis voor de omgeving Oosterwolde, Makkinga, Appelscha etc.
Werkervaring: Sinds 2013
EHBO: mee bezig
Opleiding: MBO
Nanny is werkzaam in: omgeving Oosterwolde, Drachten, Appelscha en omgeving

Beste ouders, Mijn naam is Kelly, een enthousiaste jonge vrouw van 22 jaar. Ik woon in Makkinga, samen met mijn ouders en huisdieren. Mijn studietijd heb ik doorgebracht ain de richting Helpende Verzorging, het is een leuk vak maar achteraf niet het beroep wat ik graag zou willen worden. In mijn stage tijd op de peuterspeelzaal en de basisschool heb ik erg veel plezier en voldoening gehad, een beroep met kinderen is wat ik graag wil gaan doen. Hier werd ik enthousiast van!

In de afgelopen tijd heb ik werkervaring opgeboud binnen de ouderenzorg, gehandicaptenzorg en kinderen/jongeren met gedragsproblematiek. Ik stel mij graag beschikbaar als nanny. Dit betekent dat ik uw kind(eren) bij u thuis opvang in hun eigen vertrouwde omgeving. Ik vind het erg belangrijk om een vertrouwensband met zowel u als uw kind op te bouwen zodat u met een gerust hart kunt gaan werken.

Verder vind ik het erg leuk om creatief met de kinderen bezig te zijn of er lekker op uit te gaan. Bijv. naar het bos of de speeltuin. Ook wat huishoudelijke klusjes en huisdieren zijn natuurlijk geen probleem! Mocht u nog vragen hebben, dan hoor ik dat graag! Neem contact op met Mamaloe, te Drachten, voor meer informatie of om een kennismaking te plannen.

Hartelijke groet, Kelly

Neem contact op