Gastouder aan huis beschikbaar voor kinderopvang bij u thuis in Drachten

Enthousiaste en vlotte nanny, gastouder aan huis gezocht in Drachten?


"Nanny aan huis" in Drachten en omgeving.

Beschikbaarheid: Maandag 08:00-18:00, Dinsdag 08:00-16:00, Woensdag 08:00-16:00, Donderdag 08:00-18:00, Vrijdag 08:00-16:00.
Opleiding: Helpende Zorg en Welzijn
Werkveld: Drachten, Ureterp, Gorredijk, Burgum, Tijnje en omgeving.
Ervaring/stage: Gastouderopvang , basisschool groep 1/2 & 5/6/7/8 ( knutselactiviteiten met bovenbouw) , kinderdagverblijf, BSO, TSO, PSZ.
Rijbewijs/auto: Ja, beide.

Lieve ouders/verzorgers,

Mijn naam is Doetie, 24 jaar en woonachtig in Drachten. Ik heb de opleiding Helpende zorg en welzijn behaald met een diploma, en EHBO voor volwassenen en kinderen. Tijdens deze opleiding heb ik verschillende stages mogen doen, en daaruit heb ik mijn ervaring opgebouwd.
Ik heb o.a stage gelopen bij een gastouderbureau in opeinde, stage gelopen op een basisschool groep 1/2 in opeinde, op een kinderdagverblijf in Drachten, BSO in Burgum en Tijnje, TSO in Gorredijk, en PSZ in Burgum.
Naast stage ervaring heb ik ook verschillende oppasbaantjes gehad, en daarbij heb ik op kinderen gepast vanaf 0 tot 12 jaar.

Door deze ervaringen opgebouwd te hebben, ben ik er achter gekomen dat dit helemaal mijn ding is. Met kinderen omgaan vind ik geweldig, ik word er vooral enthousiast en blij van.

 Kinderen zitten vol energie, en dit stralen ze ook naar jou toe. Mijn belangrijkste doel is om kinderen in hun waarde te laten. Een kind hoort kind te zijn. Daarnaast vind ik het ook belangrijk om een kind te stimuleren bij de lichamelijke, motorische en sociale ontwikkeling. Ook zou ik graag een stukje opvoeding samen met de ouders aan het kind mee willen geven, en een goede band op willen bouwen met het kind en de ouders. want vertrouwen vind ik erg belangrijk.

Activiteiten doen met kinderen vind ik super. Ik ben vooral een knutsel fanaat. Maar ook een gezellige wandeling maken en intussen leuke gesprekken voeren met kinderen dat interesseert mij ook enorm.

Waarom nanny aan huis?
Ik vind het belangrijk dat een kind opgroeid, speelt, plezier heeft in zijn of haar eigen omgeving waar hij/zij zich prettig, vertrouwt en veilig voelt. Een goede band opbouwen in een eigen omgeving.

Mensen/vrienden/kennissen omschrijven mij als een : lief, spontaan, behulpzaam, rustig en betrouwbaar persoon.

Mocht u interesse hebben? Dan hoor ik dat natuurlijk graag! U kunt contact opnemen met Mamaloe, te Drachten.

Lieve groetjes, Doetie.

Neem contact op