Gastouder aan huis uit Harkema kan per direct beginnen met oppassen bij u thuis!

Gastouder, nanny aan huis gezocht in de omgeving Drachten, Harkema?


Gastouder aan huis, per direct beschikbaar

Diploma: Medewerker maatschappelijke zorg niveau 3 en 4.
Beschikbaarheid :
Maandag vanaf 12 uur.
dinsdag : gehele dag.
woensdag : gehele dag.
donderdag : tot +/-  half 3/ 3 uur.
vrijdag: tot =/- half 3 / 3 uur.

Dag ouders,

Mijn naam is Anita en woon in Harkema. In 2016 heb ik mijn diploma gehaald als maatschappelijke verzorgende. Ik heb o.a. veel ervaringen met gedragsstoornissen (adhd, autisme etc.) wat in deze gastoudersector natuurlijk ook voor kan komen en mijn ervaring hier ook van pas kan komen.

De keuze om als gastouder aan de slag te gaan is dat ik graag in een huiselijke sfeer werk. De kinderen van school halen en gezellig even een bakje thee doen en naar de verhalen te luisteren wat de kinderen hebben beleefd, samen te eten of gewoon even relaxed een spelletje doen.

Zelf vind ik het belangrijk om een kind rust en ruimte te bieden. Na schooltijd even een downtime momentje aanbieden om even het hoofd leeg te maken. Ik kijk altijd goed naar het kind, wat heeft hij/zij nodig en hoe kan ik ze dit het beste bieden. Door dat uit te puzzelen zorg ik voor een gerichte dag invulling. Dat kan ook bestaan uit bijvoorbeeld huiswerkbegeleiding, maar net waar behoefte aan is.

Rust reinheid en regelmaat vind ik zeer belangrijk net als de zelfredzaamheid stimuleren van de kinderen. Belangrijk vind ik dat de ouders en nanny een goede klik hebben. Je geeft je kind toch uit handen en is een vertrouwensband toch erg belangrijk.

Neem contact op