Nanny, gastouder aan huis gezocht in Drachten?

Oppas aan huis beschikbaar voor gezinnen in Drachten en de omgeving van Drachten.


Oppas aan huis beschikbaar voor gezinnen in Drachten en de omgeving van Drachten.
Beschikbaarheid: Maandag t/m vrijdag
Opleiding: MBO niveau 4 + EHBO
Doelgroep: 0-12 jaar
Omgeving: Drachten. (ik ben helaas nog niet in het bezit van een rijbewijs maar wel van een fiets dus ik kan door heel Drachten heen opvang verlenen)

Hallo ouder(s),

Mijn naam is Judith, ik ben 21 jaar en ik woon in Drachten. Ik heb in september 2014 mijn diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 gehaald en mijn (kinder)EHBO diploma en ben op zoek naar een gezin waar ik als gastouder aan huis/ nanny aan de slag kan. 

Ik heb stages gelopen bij verschillende kinderdagverblijven en vind het werken met kinderen heel leuk. Ik houd er van om gezellig te knutselen, spelletjes te doen, een boekje voor te lezen of gezellig naar buiten te gaan, ik vind het belangrijk dat kinderen zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen.

Mijn karaktereigenschappen zijn dat ik eerlijk ben, geduldig en rustig maar ook enthousiast, spontaan en open naar de kinderen en ouders toe. Ik vind respect belangrijk en vind het belangrijk dat kinderen zich veilig en vertrouwd voelen bij mij. Ik ben flexibel en de hele week beschikbaar.

Bent u op zoek naar een gastouder aan huis/ nanny in Drachten of wilt u meer informatie over mij? Neem dan gerust contact op met Mamaloe.


Groetjes Judith

Neem contact op