Enthousiaste en sportieve nanny/ gastouder aan huis!

Oppas aan huis gezocht in de omgeving Dokkum, Leeuwarden, Drachten of Heerenveen?


Opzoek naar de leukste en sportiefste Nanny van het noorden? JIR BIN IK! 

Beschikbaar: Maandag, Woensdag en Donderdag. ( graag even contact opnemen over de actualiteit van de beschikbaarheid)
Opleiding: MBO pedagogisch medewerker niveau 3. 
Werkervaring: in de Kinderopvang. Ook heb ik ervaring doormiddel van stage’s in de Kinderopvang, Buitenschoolse opvang en de peuterspeelzaal. 
Cursussen: Kinder EHBO.
Rijbewijs: Ja + eigen auto.
Werkveld: Omgeving Dokkum, Leeuwarden, Drachten en Heerenveen

Hallo ouders en kindjes, 
Mijn naam is Femke, momenteel werk bij een KDV in Zwaagwesteinde. Ik ben op zoek naar een gezin om daar gastouder aan huis te worden. In 2013 heb ik mijn diploma PW3 behaald aan de Friese Poort in Dokkum. Via mijn werk heb ik ook de cursus kinder EHBO gehaald. Tijdens mijn studie heb ik onder andere stage gelopen op de peuterspeelzaal, een kinderdagverblijf en een paar keer ingevallen tijdens de BSO. 

Ik heb niet echt een bepaalde doelgroep wat ik specifiek het leukst vind, ieder kind is uniek! Belangrijk vind ik dat het kind zich veilig voelt, daarom kom ik graag bij u oppassen zodat het kind in zijn vertrouwde omgeving kan spelen. Ik ben graag buiten met de kinderen, lekker voetballen, fietsen of wandelen. Zelf ben ik graag actief bezig, maar vind het ook belangrijk dat de kinderen op het juiste moment rust nemen als dit nodig is. Boekje lezen, lekker kleuren of verven aan tafel of gewoon lekker puzzelen. Ook ben ik tweetalig, thuis spreken wij Frysk.  

Zoekt u een lieve, sportieve, geduldige en zorgzame Nanny? Neem dan contact op met Mamaloe, en wie weet zien we elkaar snel!


Femke

Neem contact op