Oppas aan huis, nanny gezocht voor opvang aan huis in Drachten?

Nanny gezocht in de omgeving Nijega, Opeinde, Oudega of Drachten?


Spontaan, zorgzaam, creatief, aanpakker, geduldig!

Zijn dit kenmerken die u aanspreken? 
Lees dan gerust verder.

Aangenaam; ik ben Sieta-Janna , ik ben 23 jaar oud en woon in Nijega. Ik ben op zoek naar een leuk gezin in de omgeving van Nijega, Opeinde, Oudega of Drachten, waar ik als nanny/oppas aan de slag kan. 
In juni 2015 heb mijn opleiding pedagogisch werk afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik veel ervaringen opgedaan op het kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en de buitenschoolse opvang.
Ik ben momenteel werkzaam als nanny bij een gezin met 2 jongetjes van 6 en 9 jaar en daarnaast als vaste oppas bij een gezin met 3 kinderen. Sinds kort ben ik ook overblijfkracht  bij OBS De Bolder in Drachten.  

Het werken met kinderen doe ik met heel veel plezier en dit zou ik graag verder willen uitbreiden. Ik ben een spontane meid die van aanpakken houdt. Rust en regelmaat vind ik belangrijk in het leven van kinderen.  

Ik ga graag met de kinderen naar buiten: voetballen, picknicken, spelen in de speeltuin, verstoppertje doen of gewoon een wandelingetje maken. Veder ben ik erg creatief ingesteld en vind ik het erg leuk om te knutselen: plakken, knippen, verven met verschillende materialen om de leukste knutsel werken te creëren.

In de omgang met de kinderen ben ik duidelijk en consequent. Ik vind het belangrijk dat de kinderen opgroeien in een fijne en veilige omgeving van waar uit ze zich kunnen ontwikkelen. Als nanny draag ik daar graag op een positieve manier aan bij!

Bijkomende huishoudelijk taken zoals stofzuigen, afwassen, wassen, koken zijn voor mij geen probleem om te doen. Als nanny/ oppas vind ik het erg belangrijk om een goed contact met de ouders te hebben. Zodat u met een vertrouwd gevoel uw werk kan doen, terwijl ik uw kinderen verzorg. Uw wensen en de behoeften van de kinderen staan daarbij centraal!


Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op voor met Mamaloe te Drachten voor meer informatie. 


Graag tot ziens!


Groeten Sieta-Janna

 

 

Neem contact op