U zoekt een nanny voor de omgeving Drachten?

Nanny, oppas aan huis beschikbaar voor de omgeving: Drachten


Beschikbaarheid: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag (voorkeur 2 dagen, max 3 dagen)
Opleiding: HBO Pedagogiek en Onderwijs assistente niveau 4
Werkervaring: (speciaal) basisonderwijs, begeleiding thuis bij kinderen met autisme en veel oppaservaring (zelf moeder 24-01-2017)
Werkgebied: Drachten en omgeving
Rijbewijs: In bezit van rijbewijs en auto

Beste ouders,

ik ben Jorien en ben 30 jaar oud (’87). Begin dit jaar moeder geworden en daarom met met vorige werk gestopt als begeleider van kinderen met Autisme. Ik heb naast mijn vele oppaswerk veel ervaring met het werken met kinderen.

Belangrijk vind ik dat er een klik is met het hele gezin. Naast dat ik veel tijd doorbreng met jullie dierbaarste bezit, ben ik ook in jullie privé omgeving. Dit moet voor beide kanten goed voelen. Tijdens het oppaswerk vind ik dat voor de kinderen het gewone ritme door moet gaan, dit betekent dat ze lekker kunnen spelen met eventueel vriendjes in de buurt. Of sporten. Ook lekker een gezellig thee momentje of het spelen van een spelletje of knutselen. Of bij wat jongere kinderen dat ze gezonde tussendoortjes krijgen, uitdagende spelletjes eventueel lekker badderen en veel knuffelmomentjes.

Maar ook dat ze zelf de wereld kunnen ontdekken en dat ik ze stimuleer om dingen te ondernemen in hun vertrouwde omgeving om te prikkelen om net iets meer te proberen.

Hoop dat ik een match kan vinden met ouders waarbij ik mijn dochtertje (of deels) mee kan nemen. Voorop vind ik dat de kinderen staan, maar daarnaast lijkt het mij logisch dat wat vies wordt gemaakt schoon is als de ouders thuis komen. Voor meer informatie of een kennismaking kunt u contact opnemen met Mamaloe te Drachten.

Wie weet tot ziens,

 

Groetjes, Jorien

Neem contact op