Zoek jij een nanny, gastouder aan huis voor thuisovang in Drachten of omgeving?

Oppas aan huis beschikbaar voor Drachten, Surhuisterveen e.o.


Oppas aan huis beschikbaar voor Drachten, Surhuisterveen e.o.
Werkveld: Drachten, Surhuisterveen en omstreken
Beschikbaar: Maandag tot en met vrijdag
Opleiding : MBO niveau 4
Werkervaring : +/- 4 jaar
Rijbewijs: Ja, en in het bezit van een auto


Hallo ouders /verzorgers,

Even voorstellen, ik ben Karina en ik ben 26 jaar oud.

Samen met mijn vriend en ons hondje woon ik in Drachten. Ik heb de opleiding Onderwijsassistent niveau 4 gevolgd,  en hiervoor ook mijn diploma behaald. Door deze opleiding heb ik veel ervaring met kinderen in de leeftijd van 4 -12 jaar.

Sinds 1,5 jaar ben ik 1 of 2 keer in de week bij mijn schoonmoeder aan het werk die zelf gastouder is. Hierdoor heb ik inmiddels ook veel ervaring met baby's en peuters. Helaas woont zij in Emmeloord en werk ik liever wat dichterbij huis.

Het lijkt mij super leuk om zelf gastouder te zijn, maar helaas is ons huisje daar niet geschikt voor. Vandaar dat ik graag bij u kom oppassen. Dit is ook erg fijn voor de kinderen, lekker in hun eigen omgeving.

Ik doe dit werk met veel passie en plezier en houd ervan om met kinderen dingen te ondernemen, er even op uit te gaan, knutselen en creatief bezig te zijn, maar ze lekker laten spelen vind ik ook belangrijk.

Voor mij is het ook heel belangrijk dat het kind/ de kinderen zich veilig, geborgen en op zijn/haar gemak voelt. Hierdoor kunnen ze lekker zichzelf zijn. Dit geldt natuurlijk ook voor u, als vraag ouders/verzorgers.

Huishoudelijke taken zo nu en dan, vind ik geen probleem.


Neem gerust contact op met Mamaloe te Drachten en graag tot ziens!

Neem contact op