Oppas aan huis, nanny gezocht?

Oppas aan huis beschikbaar voor de omgeving: Drachten, Opende, Surhuisterveen, Burgum, Opeinde, Harkema.


Oppas aan huis beschikbaar voor de omgeving: Drachten, Opende, Surhuisterveen, Burgum, Opeinde, Harkema.
Beschikbaar: ma t/m vrij 
Opleiding: Gespecialiseerd pedagogisch medewerker, Niveau 4 
Doelgroep: 0 tot 12 jaar
Werkveld: Surhuisterveen, Opende, Drachten, Buitenpost, Harkema en omstreken. 
In het bezit van een EHBO Diploma, zowel volwassenen als kinder-EHBO
In het bezit van verklaring  omtrent gedrag

Hallo, 

Ik ben Lisa, 21 jaar en ik ben net afgestudeerd voor de opleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. Voor deze opleiding heb ik verschillende stages met succes afgerond. Tijdens deze stages heb ik ervaring op kunnen doen met alle leeftijd groepen. Zo ben ik op een bassischool, kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en peuterspeelzaal geweest. Hier ben ik actief bezig geweest met zowel de dagelijkse verzorging en het stimuleren van de kinderen in hun ontwikkelingen. Mijn eind stage heb ik gedaan op een babygroep waar ik veel heb kunnen leren over het verzorgen van baby’s.

Voor mij is in de opvang van kinderen het erg belangrijk dat de kinderen een huiselijke en liefdevolle opvang krijgen waarin ze alle ruimte hebben om zich zelf te ontwikkelingen. Daarbij vind ik het een geweldige uitdaging om uw kind met verschillende activiteiten verder te helpen met het ontwikkelen en hier bij te begeleiding. Daarom bied ik mij aan om bij u thuis te komen oppassen, en uw kind de verzorging en professionele aandacht te geven die hij/zijn nodig heeft.

Bent u op zoek naar een professionele, betrouwbare en vooral enthousiaste oppas neem gerust contact op met Mamaloe te Drachten!


Met vriendelijke groet, 
Lisa

Neem contact op