Gemotiveerde en enthousiaste nanny (oppas aan huis) beschikbaar!

Oppas aan huis in Drachten of de omgeving van Drachten gezocht?


Beschikbaar: Maandag tot en met vrijdag.
Werkervaring: 4 jaar pedagogisch medewerker,  eerste jaar heb ik stage gelopen bij een gastouder met kinderen van jeugdzorg, tweede jaar heb ik stage gelopen bij een buiten schoolse opvang( 7 tot 12 jaar)).  Mijn derde en vierde jaar heb ik stage gelopen op een kinderopvang. Ik werk al enige tijd bij diverse gezinnen via Mamaloe. Ook gezinnen met baby's.
Rijbewijs/auto: Ja

Hallo papa’s en/of mama’s,

Mijn naam is Dena en ik woon in Drachten  (de Wiken.) Ik heb de opleiding Pedaogisch werk niveau 3 gedaan en vind het werken met kinderen geweldig!
Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat, ik altijd goed met kinderen over weg kan en kinderen altijd naar mij toe trekken. Ik geniet van het begeleiden van de kinderen. Deze opleiding heb ik met veel plezier gedaan!

Ook heb ik mijn EHBO diploma behaald. Ik herhaal deze jaarlijks.

Ik werk op dit moment ook bij een gezin met jonge kinderen.

Aangezien ik niet een geschikt huis heb om kinderen thuis op te vangen, ben ik wel beschikbaar om als oppas bij u thuis te komen.  Ook vind ik het daarom belangrijk dat het kind in een vertrouwde omgeving verblijft.
Ik houd er van om leuke dingen te doen met kinderen zoals, naar de kinderboerderij gaan,  lekker buiten wandelen, en eventueel lekker spelen in de speeltuin.

Huishoudelijke taken zijn ook geen probleem ik doe het er graag bij!

Als ik wat voor u kan betekenen hoor ik het heel graag! U kunt contact opnemen met Mamaloe te Drachten. Zij regelen graag een kennismaking.

Groetjes,
Dena

Neem contact op