Nanny, gastouder aan huis gezocht voor thuisopvang?

Gastouder aan huis/ nanny beschikbaar voor thuisopvang in Drachten, Leeuwarden, Ureterp en omgeving


Gastouder aan huis/ nanny beschikbaar voor thuisopvang in Drachten, Leeuwarden, Ureterp en omgeving.
Beschikbaar op: diverse dagen in overleg
Auto/rijbwijs: ja
Opleiding: MBO, EHBO
Ervaring: ja, o.a. bij gezin als nanny

Lieve ouders/verzorgers,

Mijn naam is Naomi en ik woon in Ureterp (nabij Drachten). Ik ben in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer, dus erg flexibel in afstand.
Sinds April dit jaar ben ik afgestudeerd als Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4. Tijdens mijn stages heb ik veel werkervaring op mogen doen met kinderen tussen de 0 en de 12 jaar. Vlak na het behalen van mijn diploma ben ik aangenomen als invalkracht binnen Kinderwoud. Hier heb ik met veel plezier gewerkt, maar miste een stukje uitdaging. Dit heeft mij doen besluiten om als nanny/opvangouder aan het werk te gaan. Het werken met kinderen is altijd mijn passie geweest en heb ontzettend veel plezier in mijn vak!

In de afgelopen jaren tijdens mijn opleiding heb ik een hele eigen visie ontwikkelt. Ik vind het erg belangrijk dat kinderen zich geborgen en veilig voelen. De kinderen zijn in een voor hun bekende leefomgeving. Ook het stimuleren van het ontwikkelen op eigen niveau en tempo is iets wat mij erg aanspreekt. Elk kind ontwikkelt zich op zijn/haar eigen manier/tempo en door dat stukje te stimuleren blijven de kinderen altijd zichzelf. U kunt mij omschrijven als een liefdevolle, enthousiaste, creatieve, energievolle en betrokken gastouder.

Mocht mijn verhaaltje u aanspreken, dan kijk ik er naar uit om elkaar te ontmoeten! Neem contact op met Mamaloe te Drachten om een kennismaking in te plannen bij u thuis!

Lieve groet,
Naomi

Neem contact op