Gastouder aan huis gezocht voor nanny-opvan bij u thuis?

Oppas aan huis voor de omgeving Drachten, Ureterp, Frieschepalen, Bakkeveen, Marum Surhuisterveen


Beschikbaar: maandag tot en met zaterdag
Opleiding: MBO maatschappelijke zorg 
Werkervaring: ik heb mijn werkervaring opgedaan tijdens mijn opleiding maatschappelijke zorg, veel stages en uiteindelijk een vakantiebaan. Na mijn opleiding heb ik 3 jaar lang gewerkt bij Talant, de gehandicaptenzorg. Ik heb met verschillende doelgroepen gewerkt, vooral met kinderen. Daarnaast heb ik een tijd gewerkt bij het praderwilli huis waar ik werkte met kind en jeugd. 
Werkveld: Drachten en omgeving
Beschikt over een autobeschikbaar over een auto, max reistijd +- 45 min.( Drachten, Ureterp, Frieschepalen, Bakkeveen, Marum Surhuisterveen etc.)

Hallo, Mijn naam is Terry, 23 jaar jong. Sinds kort woon ik samen met mijn vriend in Friesche palen, in 2009 heb ik mijn diploma gehaald, Medewerker maatschappelijke zorg. Ik ben vooral actief geweest in de gehandicaptenzorg. Dit kon mij niet bieden wat ik graag wou, dit is met kinderen werken, met of zonder bijzondere behoeftes. Door mijn ervaringen in verschillende doelgroepen en werkvelden is het nu extra bevestigd dat ik graag bij de doelgroep kinderen blijf. Al mijn vriendinnen hebben kinderen, regelmatig wordt mij gevraagd om op te passen of er wordt om advies gevraagd. Aangezien ik veel in mijn opleiding te maken heb gehad met de ontwikkeling van kinderen kan ik situaties goed verklaren. Ik houd rekening met de sociaal-emotionele ontwikkeling en verdiep mij hier in als er iets opvalt. 

Ik heb veel geduld, zoek naar oplossingen en bied structuur. Vooral structuur vind ik erg belangrijk bij kinderen, vooral omdat dit gedrag kan bepalen. Ik kijk veel naar wat de kinderen nodig hebben, hierbij denk ik bijvoorbeeld aan buitenactiviteiten voor de lichamelijke ontwikkeling, spelend leren en zelfredzaamheid. Ik beschik over een auto, hierdoor kan ik ook met de kinderen ergens naartoe. Gezelligheid en een veilige omgeving zodat de kinderen een leuke tijd hebben is mijn streefpunt.  Overige taken zoals huishouden, boodschappen etc. zijn voor mij geen probleem. 

Zoekt een dus een gastouder of oppas aan huis in Drachten of omgeving? Mocht u interesse of vragen hebben, dan hoor ik graag van u! U kunt contact opnemen met Mamaloe te Drachten, zij informeren u over u graag verder en plannen een kennismaking met u in.

Neem contact op