Oppas aan huis, nanny in Drachten nodig?

Nanny voor de omgeving: Drachten. Surhuisterveen, Beetserzwaag, Ureterp


Nanny voor de omgeving: Drachten. Surhuisterveen, Beetserzwaag, Ureterp
Beschikbaar: diverse dagen in overleg
Flexibel: ja
Huishoudelijk werk: ja
Werlveld: Drachten. Surhuisterveen, Beetserzwaag, Ureterp en omgeving
Opleiding: MBO niveau 4, EHBO-diploma
Rijbewijs/auto: ja
Roken: nee

Beste ouders,


Mijn naam is Sanne en woonachtig in Drachten. Ik heb de opleiding onderwijsassistent, niveau 4, gedaan op het ROC Friese Poort in Drachten. Tijdens mijn opleiding heb ik een aantal jaren stage gelopen in de klas op een basisschool, maar ook op de kinderopvang bij de groepen van 0 tot 4 jaar.
Tijdens mijn stages heb ik erg veel geleerd over hoe kinderen zich ontwikkelen en over hoe ik de ontwikkeling van de kinderen kan ondersteunen. Ik vind het erg leuk om allerlei activiteiten met kinderen te ondernemen. Van lekker binnen een film kijken, spelletjes doen aan tafel, spelen en boekjes lezen tot wandelen en naar de speeltuin gaan.
Ik zou het fijn vinden om een band met u en uw kinderen op te bouwen zodat de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen bij mij.
Graag pas ik op bij de vraagouder thuis, omdat ik het belangrijk vind dat de kinderen in hun eigen omgeving kunnen zijn. Hier zijn kinderen toch altijd het meest op hun gemak en kunnen ze hun eigen ding doen in de gewende omgeving.
Ik zelf ben een spontaan, verantwoordelijk en eerlijk persoon. Ik rook niet en ben in het bezit van een autorijbewijs en een auto. Ook heb ik een EHBO diploma. 

Als u interesse heeft kunt u contact opnemen met Gastouderservice Mamaloe in Drachten.

Groetjes van Sanne
 

Neem contact op