Gastouder aan huis, nanny gezocht in Marum of Surhuisterveen?

Oppas aan huis beschikbaar voor de omgeving: Drachten, Marum, Surhuisterveen


 Oppas aan huis uit Grootegast, werkzaam in de omgeving Drachten, Surhuisterveen, Marum, Roden, Leek.
 Beschikbaar: Verschillende dagen ( voor actuele beschikbaarheid graag even contact opnemen)
 Opleiding: SPW en daarnaast de opleiding Kraamverzorgster afgerond.
 Werkervaring: Ja, diverse jaren. O.a. in de kinderopvang in de  leeftijd van 0 - 12 jaar en als gastouder.
 Voorkeur werkveld: Bakkeveen, Roden, Drachten, Zuidhorn, Marum, Leek, Surhuisterveen.
 Rijbewijs: ja, reizen voor mijn werk is geen probleem. Reiskoten kan ik opvoeren als aftrekpost.
 Huishoudelijke taken: ja

Beste ouders/verzorgers,

Mijn naam is Mariëtte en ik woon in Grootegast. In 2014 heb ik mijn diploma als pedagogisch medewerker behaald. Hierna ben ik gaan werken in de kinderopvang, als invalkracht en met een aantal vaste dagen. Door mijn invalwerk heb ik veel ervaring met kinderen in alle verschillende leeftijden. Ook ben ik sinds een halfjaar gastouder, in dit gezin zorg ik voor twee kindjes van 1 en 3 jaar.

Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij een gastouder, in de kinderopvang op een peutergroep en in de kinderopvang op een babygroep. Verder pas ik van jongs af aan al vaak op bij verschillende gezinnen op kinderen van 0-10 jaar.
 
 Tijdens mijn werk geniet ik erg van de kinderen; de ontwikkelingen, de mooie en grappige momenten en hoe het kind als individu is; ieder kind is uniek met een eigen mooie persoonlijkheid. Verder doe ik graag leuke dingen met de kinderen: knutselen, spelletjes, liedjes zingen, voorlezen, lekker aan de wandel of samen een dagje weg.

Naast de zorg voor uw kind(eren) zijn huishoudelijke taken verrichten ook geen probleem voor mij.

Wanneer u geïnteresseerd bent of nog vragen heeft hoor ik graag van u. Zoekt u een gastouder aan huis in de omgeving Bakkeveen, Roden, Drachten, Marum, Leek? U kun contact op nemen met Mamaloe!

 

# Drachten, oppas aan huis, Drachten, nanny-opvang aan huis Drachten, Gastouderopvang, Kinderopvang in huiselijke sfeer, Kinderopvang in eigen huis in Drachten, Bakkeveen, Roden, Drachten, Zuidhorn, Marum, Leek, Surhuisterveen.

Neem contact op