Nanny, gastouder aan huis gezocht?

Enthousiaste nanny bschikbaar voor de omgeving: Zuidhorn, Drachten, Aduard, Leek


Enthousiaste nanny bschikbaar voor de omgeving: Zuidhorn, Drachten, Aduard, Leek
Beschikbaar: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag (Indien overleg veel mogelijk)
Opleiding: MBO Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Kinderopvang niveau 4
Werkervaring: Ik heb mijn werkervaring opgedaan tijdens mijn opleiding Helpende Zorg en Welzijn en Pedagogisch Medewerker. 

Werkveld: Drachten en Zuidhorn (omgeving).


Hallo! mijn naam is Shirley. Ik ben 22 jaar en woon in Drachten en Zuidhorn.

Als ik mezelf in één zin mag omschrijven dan ben ik een sociaal, behulpzaam, doelgericht en trouw persoon. Mijn kwaliteiten zijn flexibiliteit binnen de groep en naar het kind zelf kijken en luisteren. Op deze manier kan ik mijn begeleiding aanpassen wat bij het kind past en erachter komen wat de hulpvraag is. Ik ben daarnaast zelfbewust in mijn vak en reflecteer gedurende de dag op mezelf. Zo ben ik in staat om van de situaties te leren en kwaliteit te leveren in het vak. 

Tijdens mijn studie heb ik meerdere ervaringen opgedaan op verschillende stageplekken, o.a. de peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang en kinderdagverblijf. 

Ik heb hier veel ervaring opgedaan met de opvang, verzorging en ontwikkeling van kinderen. 

Als het gaat over het ontwikkelen van kinderen heb ik vooral geleerd dat ieder kind uniek is, met daarbij ook zijn eigen ritme. Het werken met kinderen doe ik graag, omdat het altijd een zoektocht en uitdaging is om de talenten en capaciteiten te ontdekken en dit te benadrukken op een positieve manier. Liefde, geborgenheid, positiviteit en structuur bied ik graag de kinderen aan. Zodat ze zich kunnen ontplooien tot een zelfstandig en zelfverzekerd persoon. 


Mocht u opzoek naar een gastouder bij u thuis in de omgeving: Zuidhorn, Drachten, Aduard, Leek, dan maak ik graag kennis met u! Hopelijk ontmoeten we elkaar snel.

Neem contact op