Nanny, gastouder aan huis gezocht?

Enthousiaste nanny bschikbaar voor de omgeving: Zuidhorn, Drachten, Aduard, Leek


Enthousiaste nanny bschikbaar voor de omgeving: Zuidhorn, Drachten, Aduard, Leek
Beschikbaar: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag (Indien overleg veel mogelijk)
Opleiding: MBO Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Kinderopvang niveau 4
Werkervaring: Ik heb mijn werkervaring opgedaan tijdens stages en het werken als gastouder aan huis.

Dag ouder(s).

Mijn naam is Sifra, ik ben 25 jaar en woon en woon in Zuidhorn.

Als ik mezelf zou omschrijven met een paar steekwoorden dan ziet dat er zo uit: sociaal, behulpzaam, doelgericht en trouw persoon. Ik vind het bij de opvang en omgang met kinderne belangrijk goed te kijken en tw luisteren. Op deze manier kan ik mijn begeleiding aanpassen wat bij het kind past en erachter komen wat de hulpvraag is. Ik ben daarnaast zelfbewust in mijn vak en reflecteer gedurende de dag op mezelf. Zo ben ik in staat om van de situaties te leren en kwaliteit te leveren in het vak. 

Tijdens mijn studie heb ik meerdere ervaringen opgedaan op verschillende stageplekken, o.a. de peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang en kinderdagverblijf. Ik leerde hier hoe het werkt m.b.t opvang, verzorging en ontwikkeling van kinderen en professioneel omgaan met ouders en kinderen. 

Als het gaat over het ontwikkelen van kinderen heb ik vooral geleerd dat ieder kind uniek is, met daarbij ook zijn eigen ritme. Het werken met kinderen doe ik graag, omdat het altijd een zoektocht en uitdaging is om de talenten en capaciteiten te ontdekken en dit te benadrukken op een positieve manier. Liefde, geborgenheid, positiviteit en structuur bied ik graag de kinderen aan. Zodat ze zich kunnen ontplooien tot een zelfstandig en zelfverzekerd persoon. 

Mocht u opzoek naar een gastouder bij u thuis in de omgeving: Zuidhorn, Drachten, Aduard, Leek, dan maak ik graag kennis met u! Hopelijk ontmoeten we elkaar snel.

Lieve groet, Sifra
Nanny aan huis uit Zuidhorn

Neem contact op