Gastouder aan huis / Nanny in Groningen

Gastouder, nanny aan huis gezocht in de omgeving: Groningen, Aduard, Leek, Roden, Eelde.


Gastouder, nanny aan huis voor omgeving: Groningen, Aduard, Leek, Roden, Eelde.
Beschikbaar: maandag tot en met vrijdag (event ook in de weekenden)
Opleiding:  - Sociaal Agogisch Werkster niveau 4
                   - EHBO gericht op kinderen
Werkervaring: 3 jaar
Werkveld: Groningen, Aduard, Leek, Roden, Eelde, Peize en omgeving
Rijbewijs/auto: Ja

Hallo ouders,
 
Mijn naam is Mashja en ik ben 23 jaar oud. Ik ben een afgestudeerde MBO-er (niv 4) die graag met kinderen omgaat! Ik ben opzoek naar een gezellig en leuk gezin waar ik als nanny aan de slag mag.

Ik heb ervaring met kinderen van 0 t/m 12 jaar.  Sinds 2012 ben ik actief bij twee leuke oppasadressen. Daarvoor heb ik verschillende stageplaatsen volbracht in de kinderopvang en op scholen.
Ik vind het belangrijk dat kinderen zichzelf zijn en veilig voelen bij mij. Ik stel mij open en eerlijk op tegenover de kinderen. Ik zorg ervoor dat  ieder kind de aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft. Ik luister goed naar de hulpvraag van het kind en probeer deze zo goed mogelijk te beantwoorden. Ik vind het namelijk belangrijk dat een kind activiteiten onderneemt die hij of zij leuk vind. Zij mogen hier zeker inbreng in hebben. Ook al zal ik hier af en toe de grenzen in moeten aangeven, want het blijven natuurlijk kinderen.
Wat voor activiteit we ook doen, als kinderen genieten, dan geniet ik ook!

Ik ben creatief, houd van lezen/voorlezen, spelletjes, en vind het altijd erg leuk om van lekkere ingrediënten te koken en/ of bakken! Ook ik vind het heerlijk om in de buitenlucht actief te zijn, lekker fietsen, spelen in het bos of park etc.!

Ik doe de opvang bij u thuis, het voordeel is dat kinderen in hun thuis omgeving blijven. Ik bezit over een auto, dus ik kan vlot bij u zijn. Ook vind ik het ophalen en brengen van school geen probleem.

Eigenschappen: Rustig, consequent, lief en vrolijk.
Zoekt u een lieve en betrouwbare oppas in de omgeving Groningen, Aduard, Leek, Roden, Eelde? Dan zou ik graag met u in contact komen! U kunt voor een kennismaking of meer info contact opnemen met Gastouder en nanny-service Mamaloe.

Wie weet tot ziens!

Groet, Masjha

Neem contact op