U zoekt een nanny voor de omgeving Aduard, Zuidhorn of Groningen?

Gastouder aan huis voor de omgeving Groningen, Zuidhorn, Aduard, Winsum, Haren


Beschikbaar:Alle dagen in overleg 
Opleiding:MBO 2 helpende zorg en welzijn MBO 2 recreatie/toerisme MBO 3 sociaal agogisch medewerker 
Cursussen:Gordon cursus , Kinder EHBO
Werkveld:Alles in de omgeving Groningen, Zuidhorn, Aduard, Winsum, Haren 
Rijbewijs:Nee 

Hallo, 

Mijn naam is Celine, 26 jaar en moeder van een zoontje. Ik heb in Juni 2014 mijn opleiding als pedagogisch medewerker op niveau 3 afgerond. Vervolgens kreeg ik een (0 uren) jaarcontract bij de organisatie waar ik destijds stage heb gelopen, Kindercentrum Leutje laiverds. Nadat jaar ben ik opnieuw op zoek gegaan naar werk binnen de kinderopvang. Helaas waren er op dat moment geen organisaties waar ik snel terecht kon. Wel vond ik een vacature als vrijwilliger bij Thuishuis de Goudvinkjes in Vinkhuizen. Om toch meer ervaring op te blijven doen binnen het werk als pedagogisch medewerker heb ik besloten om hierop te reageren. Uiteindelijk heb ik hier  anderhalf jaar vrijwilligerswerk gedaan totdat ik een vacature tegenkwam bij SKSG, waarop ik gesolliciteerd heb. Bij SKSG heb ik gewerkt als invalkracht op verschillende locaties. Zowel in het kinderdagverblijf, in de buitenschoolse opvang als bij de naschoolse opvang. Ik moest groepen kinderen begeleiden en ervoor zorgen dat ze zich prettig voelen bij de opvang. Dit deed ik doormiddel van liedjes zingen met de kinderen, spelletjes spelen en knutselen. Vaak liet ik de kinderen ook zelfstandig spelen en daarbij heb ik de kinderen begeleid. Ook zorgde ik ervoor dat de kinderen voldoende te eten en te drinken hebben, dat de jongsten werden verschoond en naar bed werden gebracht om te rusten.  

Het werken met kinderen spreekt mij erg aan omdat ik het fijn vind om kinderen een veilige en vertrouwde omgeving te bieden, waarin zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. Ik kan mij goed inleven in wat zij leuk vinden en wat hen bezighoudt, ik beschik over een goede dosis verantwoordelijkheidsgevoel, ik stem de activiteiten af op de leeftijd en vaardigheden van de kinderen en ik kan goed met ouders omgaan. 

Mijn persoonlijkheid is te omschrijven als spontaan, creatief, betrouwbaar en sociaal.  

Hopelijk heb ik mijn enthousiasme en kunde goed aan u over kunnen brengen middels dit profiel. Nanny te zijn voor een gezin lijkt mij uitdagend, motiverend en gezellig. Ik hoop dan ook kennis te mogen maken en een en ander toe te mogen lichten in een persoonlijk gesprek. Als u interesse heeft in nanny -opvang aan huis in Groningen, kunt u contact opnemen met Gastouderservice Mamaloe.

 

Met vriendelijke groet, 

Celine

Neem contact op