U zoekt een nanny voor de omgeving Drachten of Groningen?

Oppas aan huis beschikbaar voor de omgeving Drachten, Groningen, Leek, Tolbert.


Beschikbaar: Doordeweekse dagen in overleg
Opleiding: Helpende Zorg & Welzijn + Sociaal Agogisch Werker
Werkervaring: Stage´s, half jaar invalkracht kinderdagverblijf, oppasbaantjes
Doelgroep: 0-12 jaar
Rijbewijs: Ja en beschik over een eigen auto
Werkveld: Drachten, Groningen, Leek, Tolbert, Roden, Haulerwijk, Zuidhorn en omgeving. (een straal van 25 km om Tolbert heen)
Huishoudelijke taken: Ja 

Hallo ouders/verzorgers,

Mijn naam is Rinske ik ben 26 jaar en woon in Tolbert. Ik ben in 2011 afgestudeerd als Agogisch medewerker Kinderopvang waarna ik een halfjaar werkervaring heb opgedaan als invalkracht op een kinderdagverblijf. Ik heb het meeste ervaring met de leeftijd 0-6 jaarw, en werk al een aantal jaren als huishoudelijk medewerker wat ik erg leuk vind om te doen. Het liefst zou ik werken met kinderen en daarom zoek ik een fijn gastgezin waar ik aan de slag kan. Het werken met kinderen mis ik enorm; dat is werk waar ik echt blij van wordt en waar ik voldoening uithaal.

Verder nog over mij: ik kan mij goed inleven, ben rustig, consequent waar nodig en vind het leuk om creatieve dingen te doen.Buiten zijn vind ik ook erg belangrijk. Elk kind ontwikkelt zich op zijn/haar eigen manier. Structuur vind ik belangrijk, daardoor weten de kinderen waar ze aan toe zijn.

Ik zoek een leuk en gezellig gezin om op te passen! Heeft u interesse dan hoor ik het graag! Voor een vrijblijvende kennismaking of meer informatie over nanny opvang, gastouder opvang aan huis, neem contact op met Mamaloe te Drachten.

Hartelijke groet, Rinske

Neem contact op