Gastouder aan huis / nanny gezocht in Groningen?

Enthousiaste oppas aan huis beschikbaar voor gezinnen in Groningen en omgeving.


Nanny aan huis geozcht in de omgeving van Groningen?
Beschikbaar: flexibel inzetbaar op alle dagen.
Auto/Rijbewijs: ja
Diploma: SPW en EHBO certificaat
Ervaring: ja
Roker: nee

Dag ouders,

Mijn naam is Laura, een enthousiaste vrouw van 31 jaar, en al jaren werkzaam in de kinderopvang.Ik heb zelf ook kinderen, waarvoor ik de opvang goed geregeld heb. Ik ben op zoek naar een nieuw vraaggezin waar ik met enthousiasme aan het werk kan!

In 2004 ben ik begonnen als stagiaire op verschillende kindercentra en in 2007 is mijn laatste stageplek tot 2012 mijn werkplek geworden als pedagogisch medewerker. Met heel veel plezier en liefde heb ik hier gewerkt, maar in 2013 wilde ik graag de stap zetten om aan huis te werken als zelfstandig gastouder.
Al snel had ik een flink aantal kinderen die ik wekelijks in huiselijke sfeer kon opvangen. Wat een plezier hebben mijn zoon en ik gehad aan alle kinderen die gezellig bij ons kwamen spelen.
Nadat ik mijn tweede kindje kreeg heb ik besloten graag de werkzaamheden buitenshuis te willen oppakken.
Ondanks dat ik enorm veel plezier ervaren heb aan het werken als zelfstandig gastouder aan huis, mis ik het wel om naar mijn werk te gaan om vervolgens thuis te komen en alleen maar moeder te zijn voor mijn kinderen.

Mijn flexibiliteit hang tevens niet af van mijn 2 kinderen. Oppas en opvang is ten alle tijden geregeld waardoor ik volledig flexibel ben. 

Bent u opzoek naar een gastouder aan huis uit Groningen/ nanny bij u in huis,neem dan contact op met Mamaloe!

Met hartelijke groet,
Laura

Neem contact op