Gastouder,Nanny aan huis gezocht in de omgeving Groningen,Marum, Drachten?

Gastouder,Nanny aan huis gezocht in de omgeving Groningen,Marum, Drachten


Gastouder, Nanny aan huis beschikbaar voor de omgeving Groningen,Marum, Drachten
Beschikbaar: woensdag en wrijdag.En eventueel in overleg beschikbaar in het weekend. Andere dagen eventueel in overleg.Opleiding: SPW niveau 3, Helpende verzorgende.
Werkervaring: 8 jaar.
Werkveld: omgeving van  Groningen – Marum- Drachten.
Doelgroep: 0 tm 7 jaar.
Rijbewijs / bezit van auto :Ja

Hallo papa’s en mama's,

Mijn naam is Annemarie ik ben 33 jaar en woon samen met mijn vriend en zoon van 2 jaar in Marum. Ik ben vanaf 2005 werkzaam als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf in Groningen waar ik nu nog ongeveer  3 dagen werk.

Mijn werkervaring  heb ik opgedaan bij  verschillende kinderdagverblijven in Groningen. En heb 5 jaar als gastouder gewerkt bij een gezin van 4 kindjes. Tweeling van 1 maand oud. Jongetje van 3 en meisje van 4.

Wat mij aanspreekt aan het werken met kinderen is dat ze erg ondernemend zijn en  enthousiast. Ben heel creatief mag graag knutselen met de kinderen van verven en kleien tot koekjes bakken. Vind buiten spelen heel belangrijk. Of een wandeling maken . Leuke spelletjes doen of een boekje voorlezen. Uit stapjes maken met de kinderen zoals de kinderboerderij of naar het bos . 

Graag wil ik kinderen stimuleren bij hun zelfredzaamheid daarom laat ik ze ook zelf dingen ontdekken en ondersteun ik waar nodig is. Verder vind ik het belangrijk dat het kind zich vetrouwd voelt  bij mij en er een goed vertrouwensband is met de ouders.

Huishoudelijke taken zijn ook geen probleem.


Graag kom ik met jullie kennis maken,
Groetjes Annemarie

 

Neem contact op