Zoekt u een ervaren nanny, gastouder aan huis voor de omgeving Groningen?

Gastouder aan huis omgeving Zuidhorn, Leek, Roden, Eelde (Groningen)


Gastouder aan huis omgeving Zuidhorn, Leek, Roden, Eelde (Groningen)
Beschikbaar: Dinsdag en Vrijdag op dit moment, informeer even naar de actuele beschikbaarheid.
Opleiding/cursus: Helpende zorg en welzijn / EHBO-voor kinderen
Rijbewijs: Ja, ook in bezit van auto voorzien van kinderstoeltjes
Werkervaring: 3+ jaar

Dag ouder(s)

Mijn naam is Annie, 23 Jaar oud en woon in Enumatil (tussen Leek en Zuidhorn). Na het behalen van mijn diploma ben ik aan het werk gegaan als nanny bij mijn huidige gezin waar ik nu ruim 3 jaar werkzaam ben zorg ik voor 2kindjes van 3 en 6 jaar oud.

De keuze dat ik nanny ben geworden is omdat ik het belangrijk vind dat de kindjes in hun eigen vertrouwde omgeving opgroeien, en vind het heerlijk om met de kinderen te werken, ze nieuwe dingen te mogen leren ze te motiveren en nieuwe dingen te ontdekken, geniet ik elke dag weer van! Vind het belangrijk dat de kindjes zich op hun gemak voelen daarom ga ik liefdevol met ze om! en om dat ieder kind zich op hun eigen manier ontwikkeld ben ik geduldig maar ook consequent, en geef ik duidelijkheid.

Ik vind het ook leuk om met de kindjes erop uit te gaan, het bos in of gewoon een rondje te fietsen! lekker creatief bezig zijn of een leuk spelletje te spelen.

Heeft u interesse, of wilt u meer informatie over nanny-opvang in de omgeving Groningen? Neem dan contact op met Mamaloe.


Groetjes Annie

Neem contact op