Gastouder aan huis in Leek, Roden en omgeving


Beschikbaar: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag
Opleiding: SPW 4
Werkervaring: 3 jaar
Doelgroep: 0-4 jaar
Werkveld: Leek, Oosterwolde, Donkerbroek, Drachten, Roden, Norg, Bakkeveen, Ureterp, Waskemeer, Veenhuizen, Haule, Haulerwijk, Zevenhuizen, Tolbert, Wijnjewoude, Een

In het bezit van een auto en een rijbewijs
Getuigschrift in mijn bezit

Beste ouders en kindjes,

Ik ben Jiska en ik ben 31 jaar oud. Ik ben een enthousiaste, vrolijke vrouw. Ik woon in Haulerwijk en het lijkt mij leuk om in deze omgeving jullie kindjes bij jullie thuis op te vangen. Ik ben eind februari in Friesland komen wonen, gezellig bij mijn vriend in huis. Natuurlijk kon ik toen niet langer invallen op een kinderdagverblijf in de babygroep in Amsterdam. Dit deed ik graag, want ik ben graag aan de slag en wat is dan leuker om dat in het vakgebied te doen die je leuk vind! Voor mijn invalwerk werkte ik op een kinderdagverblijf in Almere met kinderen van 0-4 jaar. Dit heb ik tweeënhalf jaar gedaan. Daar moest ik noodgedwongen weg vanwege de komende bezuinigingen.

Al met al ben ik nu dus weer op zoek naar leuke gezinnen die een gastouder aan huis zoeken. Ik vind het leuk om de kinderen uit te dagen in hun eigen ontwikkeling en om lekker actief met hen bezig te zijn. Daarmee bedoel ik bijvoorbeeld knutselen of lekker naar buiten. Ik betrek hen graag bij de activiteiten van alle dag.Verder vind ik het fijn als kinderen zich fijn voelen bij mij en zichzelf durven zijn bij mij. Ik bied hen graag die veiligheid die zij nodig hebben, zoals zij die ook nodig hebben van andere volwassenen rondom hen heen.

Mocht u dus op zoek zijn naar een gastouder aan huis, zoek dan niet langer verder.

Graag kom ik met jullie kennis maken!

Jiska

Neem contact op