Oppas aan huis beschikbaar uit Leek!

Oppas aan huis gezocht in Leek of Roden?


Beschikbaar:Alle dagen in overleg
Opleiding:Helpende welzijn niveau, SPW niveau 3
Cursus:   Kinder EHBO voor gastouders

Werk en stage ervaring:  9 jaar
Werkveld:  Leek, Tolbert, Nietap, (Nieuw) -Roden, Zevenhuizen, Niebert, Nuis, Marum.
Doelgroep:   0 – 12 jaar
Rijbewijs:   Ja, plus een eigen auto


Beste ouders/ verzorgers,

Bij het werken met kinderen ligt mijn hart, het maakt me gelukkig en tevreden. De afgelopen jaren heb ik met veel plezier bij meerdere kinderdagverblijven en BSO’s mogen werken als invalkracht. Vanwege de grote terugloop van kinderen werk ik niet genoeg uren en hoop via deze weg een leuk, gezellig gezin te kunnen vinden waar ik een band mee op kan bouwen.

Ik zal nu eerst even wat over mijzelf vertellen; mijn naam is Marjolein en ben 25 jaar. Sinds een jaartje woon ik samen met mijn vriend, en hondje, in Leek.
Graag ben ik buiten te vinden, dus met uw kinderen lekker het bos in, een wandelingetje maken of naar de speeltuin gaan zit er dik in. Ook ben ik creatief aangelegd waardoor ik graag met de kinderen aan het knutselen en kleuren ben.
Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig en geborgen voelen, en dat ze met liefde en structuur opgevangen worden.

De meeste ervaring heb ik met kinderen van 0 tot 4 jaar, met de leeftijden 4 tot 12 heb ik minder veel ervaring. Ook heb ik ervaring met kinderen die ADHD hebben, syndroom van down en ontwikkelingsachterstanden zoals de spraak en lichamelijke achterstanden.

Mocht u geïnteresseerd geraakt zijn, neem dan gerust contact op met Mamaloe.


Liefs,
Marjolein

Neem contact op