Oppas aan huis / nanny in Groningen

Oppas aan huis / nanny in Groningen en omgving Groningen beschikbaar


Nanny beschikbaar voor Groningen en de omgeving van Groningen
Beschikbaar: maandag t/m vrijdag, eventueel weekend
Opleiding: SPH
Werkervaring: 6 jaar 
Werkgebied: max. 60 km. van Groningen.
Doelgroep: 0 tot 4 jaar (eventueel oudere broers/zussen geen probleem)
Rijbewijs & auto: Ja
EHBO voor kinderen: Ja
 
Hallo lieve ouders,

Geen kostbaarder bezit dan je eigen kind. Daarom is het belangrijk om opvang te regelen die voor jullie goed voelt.

Mijn naam is Maaike en ben 29 jaar oud. Ik woon in de omgeving Groningen. Na het behalen van mijn SPH diploma heb ik met diverse doelgroepen gewerkt maar kwam er al snel achter dat mijn hart bij kinderen ligt. Dus inmiddels werk ik alweer vier jaar in de kinderopvang, maar helaas zal mijn contract niet verlengd worden. Daarom ben ik op zoek naar andere kinderen die ik mijn aandacht en liefde kan geven.
Vind het leuk om kinderen veel verschillende activiteiten aan te bieden, zoals knutselen, bakken, fantasiespel, buiten spelen, muziek maken, dansen, zingen, uitstapjes maken. Hierdoor kunnen kinderen zichzelf (verder) ontwikkelen in een vertrouwde omgeving.
 
Het grote voordeel van opvang aan huis is dat u 's morgens geen zorgen heeft om uw kinderen, ik ga verder waar u gebleven bent.
En als u thuiskomt zorg ik dat het huis er netjes uit ziet en dat er eventueel eten op tafel staat, zodat u nog een fijn moment kunt hebben met uw kinderen voordat ze weer naar bed moeten.

Op zoek naar een fijne gastouder aan huis/ nanny en woont u in de omgeving van Groningen of in Groningen zelf? Hopelijk ontmoeten we elkaar snel!
 
Hartelijke groet Maaike
 
Neem contact op