Zoekt u een betrouwbare en ervaren gastouder aan huis / nanny opvang?

Oppas aan huis voor de omgeving Roden, Leek, Tolbert, Peize.Beschikbaar: Maandag, vrijdag en in het weekend
Opleiding: MBO Onderwijsassistent niveau 4, certificaat EHBO voor kinderen.
Werkervaring:  als pedagogische medewerker bij kinderopvang in Roden.
Omgeving: Roden, Leek, Tolbert, Peize. (Bij ouders thuis)
Voor: Kinderen van 0-12 jaar.


Hallo Ouders,

Mijn naam is Kendra, ik ben 23 jaar en woon in Roden.
In 2014 ben ik afgestudeerd voor de opleiding Onderwijsassistent niveau 4.
Tijdens mijn opleiding heb ik veel stage gelopen op verschillende scholen in de omgeving van Roden en Leek. Na het afronden van mijn opleiding ben ik eerst gaan werken in een winkel, maar het werken met kinderen heeft me altijd getrokken. Sinds 2016 werk ik bij een kinderopvang organisatie in Roden. Ik ben hier aan het werk op de dinsdag en de donderdag op de buitenschoolse opvang en de woensdag werk ik op een groep met kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar.

Tijdens mijn werkervaring bij de kinderopvang heb ik een cursus EHBO voor kinderen gedaan, ik vind dit erg belangrijk zodat ik kan handelen indien het nodig blijkt. Ook sta ik open om meerdere cursussen te gaan volgen.

Al vanaf jongs af aan wist ik dat ik later met kinderen wilde gaan werken, en de leeftijd maakte me niet uit. Nu heb ik dat gevoel nog steeds en vind ik het ook super om in een kinderopvang te werken.
Werken met kinderen betekent voor mij: spelen, liedjes zingen, dansen, boekjes voorlezen, knutselen. Wat ik juist zo leuk vind om met kinderen te werken is dat je de ontwikkeling mee maakt van het kind, en dat je het kind echt ziet groeien.

Ik woon nog thuis, maar mijn vriend en ik zijn druk op zoek naar een huisje in Roden. Daarom zou ik graag bij de ouders thuis gaan werken. Ook omdat de kinderen dan in hun eigen vertrouwde omgeving zijn. Ik ben als oppas, een lieve, zorgzame en duidelijke oppas, die het belangrijk vind dat zowel de kinderen als ouders zich op hun gemak voelen. Ik ben in bezit van een rijbewijs, dus kan overal gemakkelijk komen.

Heeft u nog vragen, of wilt u meer weten? Dan hoor ik het graag van u! U kunt contact opnemen met Gastouderservice Mamaloe voor de nanny-service of meer informatie!

Neem contact op